Pufuri de șuncă și Broccoli
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că încercați pufurile de șuncă și Broccoli. O porție conține 133 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 32 și costă 34 de cenți pe porție. 744 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 45 de minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Dacă aveți la îndemână ouă, brânză elvețiană, șuncă deli și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Pufuri de șuncă și Broccoli, Pufuri de șuncă și Broccoli, și Pufuri De Șuncă De Curcan.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați primele șase ingrediente. Pe o suprafață ușor făinată, desfaceți foietajul.
Rulați fiecare foaie într-un 12-in. pătrat.
Tăiați fiecare în 16 pătrate.
Așezați o lingură de amestec de broccoli în centrul fiecărui pătrat.
Periați marginile de patiserie cu ouă. Aduceți colțurile opuse peste umplere; ciupiți cusăturile pentru a sigila.
Așezați pe foi de copt unsoare.
Se coace la 425 CP timp de 12-15 minute sau până se rumenesc.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Sparkling Wine și Sparkling ros euro sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ruffino Prosecco realizat cu struguri organici cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
![Ruffino Prosecco făcut cu struguri organici]()
Ruffino Prosecco făcut cu struguri organici
Buchetul este parfumat și plin de note de fructe. Are arome curate de mere, pere și citrice, însoțite de indicii de Glicine. Clare, curate și delicate, cu bule fine pe palat. Aromele Intense de mere și piersici duc la un finisaj plăcut, cu fructe persistente și note florale.