Pufuri De Cremă

Pufuri De Cremă
Cream Puffs ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 21g de grăsime, și un total de 237 calorii. Această rețetă servește 16. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de ouă, zahăr, smântână grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 13%, ceea ce nu este atât de minunat. Încercați Pufuri cu crema de ciocolata cu frisca si capsuni / La Multi Ani Becca, Produse De Patiserie Choux Umplute Cu Cremă De Cannoli (Pufuri De Cremă), și Pufuri de cremă sau eclere cu cremă de patiserie cu vanilie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tapetați 2 foi de copt cu hârtie pergament.Potriviți 1 pungă mare de patiserie (sau un sac de congelare din plastic cu 1/2" tăiat dintr-un colț de jos)cu vârf simplu de 1/2".
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
Sac De PatiserieSac De Patiserie
2
Aduceți lapte, unt, 1 linguriță zahăr, sare și1/2 cană de apă la fiert într-o cratiță mediela foc mediu, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ZahărZahăr
ApăApă
LapteLapte
SareSare
3
Adăugați făină dintr-o dată; reduceți căldura lamediu-scăzut. Se amestecă energic cu o lingură de lemn până se formează un aluat și se îndepărtează de părțile laterale ale tigaiei, 1-2 minute. Continuați să mâncați energic până când se formează o peliculă subțire uscată pe fundul și părțile laterale ale oalei, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Transferați într-un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Adăugați 1 ou și amestecați energic cu lingura de lemn până când oul este încorporatși aluatul pare din nou uscat, aproximativ 2 minute.Repetați cu încă 4 ouă, adăugând unul câte unul și amestecând energic pentru a încorporaînainte de a adăuga următorul. Aluatul ar trebui să fienetedă, strălucitoare și îngroșată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
OuăOuă
6
Puneți aluatul în punga de patiserie pregătită;scoateți 2 runde cu diametrul de 1/2"pe foile pregătite, lăsând 2" între rounds.DO înainte: congelați aluatul tubular în jurul foilor de copt, apoi transferați lapungi de plastic sigilabile și congelați până la1 lună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Pungi ZiplocPungi Ziploc
Sac De PatiserieSac De Patiserie
7
Așezați pe hârtie pergament-căptușităfoi de copt, distanțate (nuînghețați) înainte de a continua cu rețeta.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
8
Aranjați rafturile în partea superioară și mijlocătrimi de cuptor și preîncălziți la 450 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Whiskreamaining ou cu 2 lingurite de apa andbrush aluat runde peste tot cu spălare de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
ApăApă
OuăOuă
10
Transferați foile de copt în cuptor; turncuptorul este oprit. După 10 minute, încălziți cuptorul la 350 F și coaceți timp de 10 minute. Rotiți tigăile în față în spate și de sus în jos; continuați să coaceți până se rumenesc peste tot, cu aproximativ 10 minute mai mult (pufurile se vor dezumfla dacă sunt scoase din cuptor înainte de a fi coapte complet).
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
11
Transferați pufurile într-o grătar și lăsați să se răcească complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
12
Folosind un cuțit zimțat, tăiați ușor sfertul de sus de pe fiecare puf; transferați blaturile pe placă. Cu degetul, împingeți ușor în josfilm moale de aluat gătit în interiorul fiecărui puf.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit ZimțatCuțit Zimțat
13
Pregătiți o a doua pungă de patiserie (sau pungă de congelare) cu vârf deschis de 1/2". Bateți smântâna groasăși restul de 2 linguri de zahăr într-un castron marepână se formează vârfuri moi. Lingura biciuit creaminto sac de patiserie preparate. Umpleți fiecare pufcu cremă, terminând cu un inel generosde cremă deasupra. Praf blaturi de cremă puffswith zahăr pudră; așezați deasupra pufurilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
CremăCremă
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Sac De PatiserieSac De Patiserie
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Revista