Pufuri de Cheddar alb cu ceapă verde
Pufurile de Cheddar alb cu ceapă verde sunt un vegetarian hor d ' oeuvre. Această rețetă face 48 de porții cu 53 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 137 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați brânză cheddar, apă, sare kosher grosieră plus suplimentare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Supă rustică de cartofi cu Cheddar și ceapă verde, Frittata de ciuperci sălbatice cu Cheddar, ceapă verde și mazăre, și Pâine De Porumb Chipotle Cu Brânză Cheddar Și Ceapă Verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tapetați 2 foi de copt cu hârtie pergament. Aduceți 1 cană de apă, unt și 1/2 linguriță de sare pentru a fierbe într-o cratiță medie grea.
Se ia de pe foc; se amestecă în făină. Se amestecă la foc mediu până când amestecul devine ușor strălucitor și se îndepărtează de părțile laterale ale tigaiei, aproximativ 3 minute; se transferă în Stand mixer prevăzut cu paletă.
Adăugați ouă 1 la un moment dat, amestecând bine după fiecare adăugare pentru a forma aluat lipicios.
Se amestecă brânza și ceapa verde.
Folosind 2 lingurițe, formați aluatul în ovale de 1 1/4 până la 1 1/2 inch; aruncați pe foaia de copt la o distanță de 1 inch. (Se poate face înainte. Înfășurați în plastic, apoi folie. Refrigerați până la 2 zile sau congelați până la 2 săptămâni.)
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Coaceți pufurile de brânză până devin aurii, aproximativ 30 de minute dacă sunt la temperatura camerei și 35 de minute dacă sunt refrigerate sau congelate.