Pufuri De Brânză

Pufuri De Brânză
Pufurile de brânză durează aproximativ 40 minute de la început până la sfârșit. Pentru 14 cenți pe porție, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 40. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 53 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați gruyere, nucșoară, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 9%, care este improvizabil. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Pufuri De Brânză, Pufuri De Brânză, și Pufuri De Brânză.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 de grade F. tapetați 2 foi de copt cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Într-o cratiță, încălziți laptele, untul, sarea, piperul și nucșoara la foc mediu, până se opăresc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
NucșoarăNucșoară
PiperPiper
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Adăugați făina dintr-o dată și bateți-o energic cu o lingură de lemn până când amestecul se reunește. Gatiti, amestecand continuu, la foc mic timp de 2 minute. Făina va începe să acopere fundul tigaiei. Aruncați amestecul fierbinte în vasul unui robot de bucătărie echipat cu lama de oțel. Adăugați imediat ouăle, Gruyere și parmezan și pulsați până când ouăle sunt încorporate și aluatul este neted și gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
GruyereGruyere
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
Lingura De LemnLingura De Lemn
BolBol
TigaieTigaie
4
Puneți amestecul într-o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf rotund mare. Țeavă în movile de 1 1/4 inci lățime și 3/4 inci înălțime pe foile de copt. Cu un deget umed, apăsați ușor vârtejul din partea de sus a fiecărui puf. (De asemenea, puteți folosi 2 linguri pentru a scoate amestecul și a modela pufurile cu degetele umede.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Movile BarMovile Bar
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Sac De PatiserieSac De Patiserie
5
Periați ușor partea superioară a fiecărui puf cu spălare de ou și presărați cu un vârf de Gruyere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GruyereGruyere
OuăOuă
6
Coaceți timp de 15 minute, sau până se rumenesc afară, dar încă moale în interior.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti poate fi asociat cu vin spumant și spumant rosul. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Puteți încerca Veuve Clicquot Yellow Label Brut cu geantă cadou Izotermă. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 70 de dolari pe sticlă.
Veuve Clicquot etichetă galbenă Brut cu geantă cadou Izotermă
Veuve Clicquot etichetă galbenă Brut cu geantă cadou Izotermă
Punga Izotermă care păstrează o sticlă de etichetă galbenă rece timp de până la două ore. Cadoul perfect, deoarece este extrem de versatil și poate fi pliat și transportat în geantă!O casă de șampanie este în cele din urmă judecată după calitatea Brut Non Vintage. În fabricarea unui astfel de vin se dezvăluie adevărata artă a amestecului de șampanie.Aceasta este o artă în care excelează Casa Veuve Clicquot. Eticheta noastră Brut Yellow reflectă podgoriile superbe pe care le deținem și natura consistentă a stilului nostru de casă.Predominanța Pinot Noir oferă structura care este atât de tipic Clicquot, în timp ce o notă de Pinot Meunier completează amestecul. Chardonnay adaugă eleganța și finețea esențiale într-un vin perfect echilibrat.
DificultateExpert
Gata În40 m.
Porții40
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista