Pufuri De Aluat Prăjit Cu Sirop De Var
Nevoie de un aperitiv vegetarian? Pufurile de aluat prăjit cu sirop de var ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă face 25 de porții cu 81 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, sare, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Ceașcă de fructe cu sirop de var, Pepene galben cu sirop de var, și Pepene galben cu sirop de tei Tequila pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați zahărul, mierea, coaja de tei, sucul de lămâie și 1/4 cană de apă într-o cratiță mică la foc mediu. Aduceți la foc mic și gătiți 5 minute.
Scoateți din căldură; deoparte. (Puteți refrigera siropul, acoperit, până la 3 zile; reîncălziți înainte de servire.)
Bateți făina, 3/4 cană de apă, gălbenușurile de ou, untul și sarea într-un bol mare pentru a face un aluat liber.
Încălziți uleiul vegetal de 1/2 inch într-o tigaie mare adâncă până când un termometru cu prăjit adânc înregistrează 350 de grade F. lucrând în loturi, turnați linguri slabe de aluat în uleiul fierbinte și prăjiți, întorcându-se o dată, până când sunt aurii pe ambele părți, aproximativ 3 minute pe lot. (Întoarceți uleiul la 350 de grade F între loturi.)
Transferați pe o placă căptușită cu prosop de hârtie pentru a se scurge.
Stropiți cu siropul de var.
Puteți prăji aceste tratamente cu până la 4 ore înainte.
Serviți la temperatura camerei sau reîncălziți într-un cuptor de 375 grade F.