Pufuri Cu Cremă De Brânză
Cheesecake Cream Puffs este un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap rețetă cu 30 de porții. O porție conține 13 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 5 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați ganache de ciocolată, ouă, amestec piecrust și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 8%, ceea ce este improvizabil. Încercați Strawberry Cheesecake Cream Puffs, No-Bake Chocolatey Pufuri De Cacao Tort De Brânză, și Pufuri cu cremă de ciocolată cu frișcă și căpșuni / Happy Birthday Becca pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți Crema De Patiserie Cu Cheesecake. Acoperiți și răciți.
Aduceți apa la fiert într-o cratiță medie.
Adăugați amestecul piecrust, amestecând energic la foc mediu-mare până când amestecul părăsește părțile laterale ale tigaiei și formează o bilă netedă.
Scoateți din căldură și răciți 5 minute.
Adăugați ouă, câte 1 pe rând, bătând bine cu o lingură de lemn după fiecare adăugare; apoi bateți până când aluatul este neted. Aruncați aluatul îngrămădind lingurițele pe foi de copt negrease.
Coaceți la 425 timp de 20 de minute sau până când sunt aurii și pufoase; se răcește complet pe un suport de sârmă.
Pipe Cheesecake crema de patiserie în pufuri de cremă prin partea fiecărui puf de cremă, folosind o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf rotund de patiserie. Înmuiați jumătate din fiecare puf de cremă în Ganache de ciocolată caldă. Păstrați pufurile de cremă în frigider.