Pufuleti de caise la gratar cu miere Cr-uri
Bufe de caise la gratar cu miere Cr Xvme fra Xvche ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă vegetariană servește 6 și costă $1.26 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 275 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână lapte, lavandă culinară, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pufuleti de caise la gratar cu miere Cr-uri, Terci de caise-scortisoara cu piersici si Cr, și Miere-var caș cu Creme Fraiche pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul la mediu-scăzut (350 până la 400; dacă veți folosi o tigaie antiaderentă, nu lăsați grătarul să depășească 450). Se amestecă împreună crme frache și miere într-un castron. Chill.
Rotiți ouăle, făina, laptele și sarea într-un robot de bucătărie până se omogenizează.
Se toarnă aluatul într-o ceașcă de măsurare din sticlă.
Combinați zahărul (folosiți 1/2 cană dacă fructele sunt foarte dulci, 3/4 cană dacă este mai tartă) și lavanda într-o tigaie mare din fontă sau altă tigaie rezistentă la cuptor și bateți uniform. Aranjați caisele în zahăr, tăiați cu fața în jos.
Setați o tigaie de brioșă pe o parte a grătarului de gătit și setați tigaia cu fructe pe cealaltă parte; gătiți, capacul grătarului în jos, 5 minute. Puneți o bucată de unt în fiecare dintre cele 6 căni de brioșă, închideți capacul și gătiți până începe să se rumenească, 30 până la 60 de secunde.
Se toarnă aluatul în căni cu unt, umplând cam la jumătate. Grătar, capac în jos, până când pufurile sunt aurii și siropul din jurul caiselor formează bule mari, strălucitoare și este maro auriu profund, 10 până la 15 minute.
Slăbiți pufurile din tigaie cu o mică spatulă metalică și așezați-le pe farfurii; se vor scufunda puțin și vor forma o depresiune. Întoarceți fructele în sirop, folosind o lingură largă de metal. Umpleți pufurile cu niște Frache crme și o caisă și sirop. Lingurați caisele rămase și siropul lângă pufuri și serviți cald cu mai multe crme frache și o crenguță de lavandă, dacă doriți.