Pufuleti de caise la gratar cu miere Cr-uri

Pufuleti de caise la gratar cu miere Cr-uri
Bufe de caise la gratar cu miere Cr Xvme fra Xvche ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă vegetariană servește 6 și costă $1.26 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 275 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână lapte, lavandă culinară, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pufuleti de caise la gratar cu miere Cr-uri, Terci de caise-scortisoara cu piersici si Cr, și Miere-var caș cu Creme Fraiche pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți grătarul la mediu-scăzut (350 până la 400; dacă veți folosi o tigaie antiaderentă, nu lăsați grătarul să depășească 450). Se amestecă împreună crme frache și miere într-un castron. Chill.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
450 Ml Sirop De Ciocolată Hershey's450 Ml Sirop De Ciocolată Hershey's
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Rotiți ouăle, făina, laptele și sarea într-un robot de bucătărie până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Se toarnă aluatul într-o ceașcă de măsurare din sticlă.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
4
Combinați zahărul (folosiți 1/2 cană dacă fructele sunt foarte dulci, 3/4 cană dacă este mai tartă) și lavanda într-o tigaie mare din fontă sau altă tigaie rezistentă la cuptor și bateți uniform. Aranjați caisele în zahăr, tăiați cu fața în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Tallegio, TocatăBrânză Tallegio, Tocată
6 Cesti Sau Zahar6 Cesti Sau Zahar
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Setați o tigaie de brioșă pe o parte a grătarului de gătit și setați tigaia cu fructe pe cealaltă parte; gătiți, capacul grătarului în jos, 5 minute. Puneți o bucată de unt în fiecare dintre cele 6 căni de brioșă, închideți capacul și gătiți până începe să se rumenească, 30 până la 60 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
Echipamente pe care le vei folosi
Jumătăți De Biscuiți GrahamJumătăți De Biscuiți Graham
450 Ml Sirop De Ciocolată Hershey's450 Ml Sirop De Ciocolată Hershey's
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Se toarnă aluatul în căni cu unt, umplând cam la jumătate. Grătar, capac în jos, până când pufurile sunt aurii și siropul din jurul caiselor formează bule mari, strălucitoare și este maro auriu profund, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Tallegio, TocatăBrânză Tallegio, Tocată
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
7
Slăbiți pufurile din tigaie cu o mică spatulă metalică și așezați-le pe farfurii; se vor scufunda puțin și vor forma o depresiune. Întoarceți fructele în sirop, folosind o lingură largă de metal. Umpleți pufurile cu niște Frache crme și o caisă și sirop. Lingurați caisele rămase și siropul lângă pufuri și serviți cald cu mai multe crme frache și o crenguță de lavandă, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Tallegio, TocatăBrânză Tallegio, Tocată
6 Cesti Sau Zahar6 Cesti Sau Zahar
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista