Puf De Curry În Stil Malay

Puf De Curry În Stil Malay
Rețeta pufului de Curry în stil Malay ar putea satisface pofta ta indiană în aproximativ 40 minute. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 192 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Dacă aveți la îndemână zahăr, piper, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 13 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Curry De Pui Roșu În Stil Malay, Bo-Kaap Cape Malay Kerrie-Africa De Sud Cape Malay Curry, și Cape Malay Curry pentru rețete similare.

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Indian funcționează foarte bine cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rossimbrox. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Ai putea încerca Pfaffl Zeiseneck Gruner Veltliner. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Pfaffl Zeiseneck Gruner Veltliner
Pfaffl Zeiseneck Gruner Veltliner
Incredibil de crocant și bine dezosat, cu mult piper și un strop de extravaganță. Nu e de mirare, pentru că acest vin crește pe cel mai mare recif de stridii fosile din lume.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista