Puf De Cartofi
Puful de cartofi ar putea fi doar fără gluten și lacto ovo vegetarian rețetă pe care o căutați. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 205 calorii, 11g de proteine, și 9g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați busuioc, cartofi, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat această garnitură. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Puf De Cartofi, Puf De Cartofi, și Puf De Cartofi Cu Brânză.
Instrucțiuni
Puneți cartofii într-o cratiță mare și acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și gătiți timp de 15-20 de minute sau până se înmoaie.
Într-un castron mic, bateți gălbenușurile de ou, laptele, sarea, busuiocul și piperul. Se amestecă treptat în piure de cartofi. Îndoiți 1 cană de brânză. Într-un castron mic, bateți albușurile la viteză mare până se formează vârfuri rigide; pliați în amestec de cartofi.
Lingurați într-un 1-1/2-qt uns. vas de copt.
Se presară cu brânză rămasă.
Se coace, neacoperit,la 350 de euro timp de 40-45 de minute sau până când un termometru citește 160 de euro.