Chowder de porumb picant ar putea fi doar fără gluten, fără lactate și lacto ovo vegetarian rețeta pe care ai căutat-o. Pentru $ 4.36 pe portie, veți obține un curs principal care servește 3. O porție conține 595 calorii, 20g de proteine, și 14g de grăsime. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 13 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de coajă de portocală, lapte de soia, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Cu o lingură scor de 91%, acest fel de mâncare este uimitor. Pudră Picantă De Porumb, Pudră Picantă De Porumb, și Pudră picantă de porumb și Crab sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Așezați porumbul shoepeg și porumbul proaspăt într-o oală mare cu vinul și apa. Se aduce la fierbere la foc mare, apoi se reduce focul la mediu-mic, se acoperă și se fierbe 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Proaspăt
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Între timp, încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu. Se amestecă ceapa, usturoiul, ardeiul gras galben, ardeiul gras roșu și ardeiul jalapeno. Gatiti si amestecati pana cand legumele s-au inmuiat si ceapa a devenit translucida, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Galben
Lime, Suc, Plus Felii Pentru Garnitură
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Amestecați amestecul de ardei în oală cu porumbul împreună cu laptele de soia, oregano și salsa chipotle. Întoarceți supa la foc mic la foc mediu-mare, apoi reduceți focul la mediu-mic și fierbeți la foc mic timp de 10 minute. Se dizolvă amidonul de porumb în 1/3 cană de apă rece și se amestecă în supa care fierbe împreună cu mierea, sosul de soia, coaja de portocală și pudra de usturoi. Fierbeți încă 10 minute pentru a îngroșa supa, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, Opțional
Coaja De Portocala
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Lapte De Soia
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Dientes De Ajo
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Se ia de pe foc și se condimentează după gust cu sare și piper crăpat înainte de servire.
Chowder de porumb funcționează foarte bine cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Riesling. Chowder poate beneficia de un alb crocant pentru a tăia bulionul bogat și cremos - sau puteți merge mare sau puteți merge acasă cu un chardonnay bogat, cu unt. Broadside Chardonnay cu un rating de 4.4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Broadside Chardonnay
Lumina strălucitoare de aur. Aromele coapte de pere și nectarine arată o claritate bună și ridică drojdia afumată și nuanțele de cereale prăjite cu aerare. Mătăsos și deschis, oferind arome concentrate de fructe de livadă și groapă completate de sugestii de fenicul și miere. Calitatea fumului revine pe un finisaj lung și neted, care lasă în urmă o notă revigorantă de piele de pară amară.