Pudră De Porumb Afumată
Chowder de porumb afumat este un fără gluten rețetă cu 6 porții. Această supă are 331 calorii, 10g de proteine, și 20g de grăsime per portie. Pentru $1.67 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână ceapă, jumătate și jumătate, usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 30%. Rețete similare includ Supă de șuncă și porumb fumuriu, Pudră De Porumb Afumată, și Pudră De Porumb Afumată.
Instrucțiuni
Gătiti slănina într-o cratiță mare sau cuptor olandez la foc mediu până când este crocantă, aproximativ 8 minute.
Transferați pe o placă căptușită cu prosop de hârtie. Îndepărtați și aruncați toate, cu excepția a 2 linguri de picături și întoarceți vasul la foc mediu. Gatiti ceapa, amestecand ocazional, pana se inmoaie, 5 pana la 7 minute.
Adăugați usturoiul, ardeiul și ardeiul roșu și gătiți, amestecând, timp de 2 minute. Se amestecă porumbul, bulionul și jumătate și se aduce la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți timp de 15 minute.
Transferați jumătate din supă într-un blender și piure până se omogenizează. Reveniți la oală, adăugați 1/2 linguriță sare și 1/2 linguriță piper și amestecați pentru a combina. Împărțiți supa între boluri individuale și acoperiți cu scallions și slănină rezervată.