Pudră De Pește Cremoasă

Pudră De Pește Cremoasă
Chowder de pește cremos este un fără gluten rețetă cu 6 porții. Pentru $2.48 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 405 calorii. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Dacă aveți la îndemână sare, apă, file de cod și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 55%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Pudră De Pește Cremoasă, Pudră De Pește Cremoasă, și Supă De Pește pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti si amestecati slanina intr-o oala de supa la foc mediu pana cand slanina este rumenita si crocanta, aproximativ 8 minute. Se amestecă ceapa în slănină și se gătește, amestecând des, până când ceapa este translucidă, încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
CeapăCeapă
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Se toarnă apă în amestecul de slănină și se amestecă cartofii. Se aduce la fierbere, se reduce focul la mediu-mic și se fierbe până când cartofii sunt fragede, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
ApăApă
3
Așezați fileurile de cod în amestecul de fierbere și gătiți până când peștele este opac și fulgi ușor, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De CodFile De Cod
PeștePește
4
Se amestecă laptele, laptele evaporat, untul, sarea și piperul negru în oală. Aduceți supa la fiert; se ia de pe foc și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte EvaporatLapte Evaporat
Piper NegruPiper Negru
UntUnt
LapteLapte
SareSare
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Maysaran arsheen Pinot Gris cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Maysara Arsheen Pinot Gris
Maysara Arsheen Pinot Gris
O expresie strălucitoare de fructe chiar în față, salutându-ți palatul cu note de iarbă tăiată într-o zi caldă. Vinul este ancorat de aciditate crocantă, dar nu atât de mult încât să copleșească o tachinare trecătoare de dulceață care te lasă zâmbind. Arsheen are un caracter inteligent, revigorant, care va conferi claritate unei game de preparate din pește, păsări și carne de porc.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista