Pudră De Creveți Cu Rulouri Cu Unt
Chowder de creveți cu rulouri de unt ar putea fi doar supa pe care o căutați. O porție conține 72 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 40. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 43 minute. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, mazăre, făină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Cu o lingură scor de 12%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Rulouri Cu Unt, Rulouri De Semilună Cu Unt, și Rulouri De Cină Cu Unt.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 400 F. cuptor cu microunde 4 linguri de unt într-un castron mare pentru microunde până se topește. Împărțiți aluatul în 12 bucăți, rulați în bile și aruncați untul pentru a acoperi; rezervați vasul.
Așezați bilele în cupele unei cutii de briose de 12 căni și, folosind foarfece de bucătărie, tăiați un X în partea de sus a fiecăreia; condimentează cu 1 linguriță de sare.
Coaceți până se rumenesc, 18 până la 22 de minute.
Ungeți rulourile fierbinți cu orice unt topit rămas în castron.Între timp, topiți restul de 2 linguri de unt într-o cratiță mare la foc mediu.
Adăugați țelina, ceapa, cartoful, lingurița de sare și lingurița de piper și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie, 5 până la 7 minute.
Adăugați făina și cimbru în cratiță și amestecați pentru a combina. Creșteți căldura la mediu-mare și amestecați încet laptele și bulionul. Se fierbe la foc mic, amestecând frecvent, până se îngroașă, 4 până la 5 minute.
Adăugați creveții și mazărea și gătiți până când creveții sunt opaci pe tot parcursul, 2 până la 3 minute.
Se servește cu rulourile.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții pot fi împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.