Pudră Cremoasă De Sparanghel

Pudră Cremoasă De Sparanghel
Dacă aveți despre 40 minute pentru a petrece în bucătărie, Chowder de sparanghel cremos ar putea fi un super lacto ovo vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă face 10 porții cu 340 calorii, 16g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $2.02 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca un fel principal prietenos cu bugetul. Mergeți la magazin și ridicați cățelul de usturoi, sparanghelul, laptele și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Supă De Pui Cu Sparanghel, Pudră De Praz De Sparanghel, și Pudră De Ciuperci De Sparanghel.

Instrucțiuni

1
Într-un cuptor olandez, sotati ceapa si telina in unt pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
2
Adăugați usturoiul; gatiti 1 minut mai mult. Se amestecă făina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
3
Adăugați cartoful, laptele, bulionul și ierburile; gatiti la foc mic, amestecand ocazional pana cand cartoful este fraged si supa se ingroasa, aproximativ 20-30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)
4
Adăugați sparanghelul, sarea și piperul; se încălzește. Pentru servire, presărați migdale, brânză și Roșia tocată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete
(23)(23)
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Riesling

Chardonnay, Sauvignon Blanc și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Chowder. Chowder poate beneficia de un alb crocant pentru a tăia bulionul bogat și cremos - sau puteți merge mare sau puteți merge acasă cu un chardonnay bogat, cu unt. Bien nacido Estate Chardonnay cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 53 de dolari pe sticlă.
Bien Nacido Estate Chardonnay
Bien Nacido Estate Chardonnay
Arome primitoare de lămâie meyer, mușețel și paie tăiate au izbucnit din pahar. Intrarea luminoasă cedează unui palat dens și energic, care este toate liniile drepte și mineralitatea care udă gura. 
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții10
Scor De Sănătate16
Revista