Prăjiți supă de dovlecei cu mentă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa de dovlecei prăjiți cu mentă. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 112 calorii, 7g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru $ 4.13 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați dovleceii pentru copii, sare și piper, parmezan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 3 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este extraordinar. Încercați Supă de dovlecei-mentă, Supă catalană de dovlecei de roșii cu mentă și migdale prăjite, și Cremă răcită de supă de dovlecei cu midii și menta proaspătă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade.
Combinați dovleceii, ceapa, uleiul, sarea și piperul după gust într-o tigaie mare de prăjire superficială; aruncați legumele pentru a acoperi uniform și întindeți-le cât mai aproape de un singur strat. Prăjiți timp de 30 până la 35 de minute, întorcând sulițele o dată, până când legumele s-au rumenit oarecum și sunt fragede.
Scoateți din cuptor. Aruncați chiffonada de mentă peste toate legumele și acoperiți cu folie de aluminiu și lăsați să stea 25 de minute.Între timp, aduceți bulionul la fiert într-o oală de dimensiuni medii la foc mediu-mare, apoi reduceți focul la mediu-mic și adăugați legumele prăjite. Gatiti timp de 10 minute, regland focul pentru a mentine lichidul chiar sub fierbere, rupeti sulitele de dovlecel cu o lingura de lemn in timp ce gatesc.
Scoateți supa de pe foc și lăsați-o să se răcească ușor. Folosiți un blender de imersie pentru a obține o supă ușor groasă.
Adăugați 3 linguri de brânză. Condimentează după gust.
Se servește cald cu o garnitură de frunze de mentă, dacă se dorește; sau pentru o aromă optimă, la frigider nu mai mult de 2 zile. Reîncălziți pentru a încălzi și servi– garnisit.