Prăjiți curcan cu sos simplu de curcan
Friptura de curcan cu sos simplu de curcan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 406 calorii, 61G de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 14 și costă 1,33 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați praf de ceapă, frunze de salvie, făină și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este destul de bun. Încercați Curcan simplu prăjit cu sos bogat de curcan, Curcan prăjit uscat cu sos, și Friptură de curcan cu sos de Port pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Scoateți și aruncați măruntaiele și gâtul din curcan. Clătiți curcanul cu apă curentă rece și uscați-l. Tăiați excesul de grăsime. Începând de la cavitatea gâtului, slăbiți pielea de pe piept și copane introducând degetele, împingând ușor între piele și carne.
Combinați muștarul, Salvia, ardeiul negru și usturoiul. Frecați amestecul de muștar sub pielea slăbită peste carne. Ridicați vârfurile aripii în sus și peste spate; trageți sub curcan. Asigurați picioarele cu sfoară de bucătărie.
Așezați curcanul, cu pieptul în sus, într-o tigaie de prăjire superficială.
Se toarnă 2 căni de bulion peste curcan.
Puneți curcanul în cuptor; reduceți temperatura cuptorului la 32
Coaceți, neacoperit, la 325 timp de 2 ore și 20 de minute sau până când un termometru introdus în cea mai groasă parte a coapsei înregistrează 165, ungând curcanul frecvent cu sucuri de tigaie.
Transferați curcanul într-un platou mare de servire, rezervând 1/4 cană de picături. Acoperiți ușor curcanul cu folie și lăsați să stea 25 de minute.
Combinați picăturile rezervate, făina și următoarele 4 ingrediente într-o cratiță medie, amestecând cu un bici până la neted. Amestecați treptat restul de 2 căni de bulion. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare, amestecând constant cu un bici. Reduceți căldura și fierbeți 2 minute sau până când sosul se îngroașă, amestecând ocazional.
Aruncați pielea de curcan; sculpta.