Prăjiți curcan cu mere, ceapă, frunze de salvie prăjite și sos de cidru de mere

Prăjiți curcan cu mere, ceapă, frunze de salvie prăjite și sos de cidru de mere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați curcanul prăjit cu mere, ceapă, frunze de salvie prăjite și sos de cidru de mere. Această rețetă face 8 porții cu 851 calorii, 116g de proteine, și 33g de grăsime fiecare. Pentru $3.89 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 75 ore. Dacă aveți la îndemână unt, sucuri de tigaie din curcan prăjit, ceapă perlată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma oțetul de cidru, puteți urma acest fel principal cu Placinta Cu Otet ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Cu o lingură scor de 74%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Prăjiți curcan cu portocale, frunze de dafin, ceapă roșie și sos de tigaie, Prăjiți curcan și sos cu ceapă și salvie, și Prăjiți curcanul cu salvie, ceapă și sos de măruntaie.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Clătiți curcanul în interior și în exterior și uscați-l. Condimentează cu sare și piper în interior și în exterior. Îndoiți pielea gâtului sub corp și fixați-o cu o frigăruie mică. Legați betisoarele împreună cu șnurul de bucătărie și fixați aripile pe corp cu frigarui mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Copane De PuiCopane De Pui
Toată TurciaToată Turcia
Aripi De PuiAripi De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De BucătărieSfoară De Bucătărie
FrigaruiFrigarui
3
Puneți curcanul pe un set de rafturi într-o tigaie mare ignifugă. Friptură de curcan în mijlocul cuptorului 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
CuptorCuptor
4
În timp ce curcanul se prăjește, blanch ceapa în apă clocotită 1 minut și clătiți sub apă rece. Curățați ceapa, apoi aruncați cu 1 lingură de unt topit și sare și piper după gust. Aruncați merele cu 1 lingură de unt topit și sare și piper după gust într-un alt bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
MărMăr
UntUnt
CeapăCeapă
Toată TurciaToată Turcia
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Reduceți temperatura la 350 F.
6
Periați restul de 1/4 cană de unt topit peste curcan și prăjiți încă 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Toată TurciaToată Turcia
7
Ungeți curcanul și împrăștiați ceapa în jurul său, apoi prăjiți încă 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Toată TurciaToată Turcia
8
Ungeți curcanul și adăugați mere în tigaia de prăjire. Prăjiți încă 1 până la 1 1/2 ore, sau până când un termometru introdus în partea cărnoasă a coapsei înregistrează 180 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
9
Transferați curcanul, ceapa și merele într-un platou încălzit, lăsând sucurile în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
CeapăCeapă
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Scoateți frigarui și aruncați șirul.
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
11
Lăsați curcanul să stea cel puțin 30 de minute, până la 4
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
1
Degresați grăsimea din sucurile de tigaie și rezervați 1/4 cană de grăsime.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Turnați sucurile de tigaie într-o măsură de sticlă de 2 litri și adăugați suficient stoc de curcan pentru a face 4 1/2 căni în total. Puneți tigaia pe 2 arzătoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
StocStoc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați 1 cană de amestec de stoc și deglazați fierbând la foc moderat, amestecând și răzuind bucăți maro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StocStoc
4
Adăugați restul de 3 1/2 căni amestec de stoc, cidru și oțet și aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
CidruCidru
StocStoc
5
Transferați la măsura sticlei.
6
Bateți împreună grăsimea rezervată și făina într-o cratiță mare și grea și gătiți roux la foc moderat, amestecând, 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
7
Adăugați amestecul de stoc fierbinte într-un flux rapid, șoptind constant pentru a preveni cocoloașele, apoi fierbeți, șoptind ocazional, până se îngroașă, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StocStoc
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
8
Se amestecă orice sucuri suplimentare de curcan din platou și se condimentează sosul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Toată TurciaToată Turcia
SosSos
9
Se toarnă sosul printr-o sită fină într-o barcă cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Gravy BoatGravy Boat
SitaSita
1
* Ceapa poate fi albită și curățată cu 2 zile înainte și răcită, acoperită. * Vă recomandăm să faceți ciorba de curcan și frunzele de salvie prăjite înainte, deși pot fi preparate în timp ce curcanul este la cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
CeapăCeapă
Toată TurciaToată Turcia
StocStoc
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În75 hrs
Porții8
Scor De Sănătate37
Revista