Prăjită Ziua Recunostintei Turcia

Prăjită Ziua Recunostintei Turcia ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 12 și costă 1,59 USD pe porție. O porție conține 633 calorii, 48G de proteine, și 28G de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. Un amestec de rozmarin, coajă de portocală, coajă de portocale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 24 de ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este destul de bun. Încercați Prăjită Ziua Recunostintei Turcia, Curcan de Ziua Recunostintei prăjit/fiert, și Numărătoarea Inversă # 6 Prăjită Ziua Recunostintei Curcan, Felul Meu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Echipament Special: sac de saramură sau oală foarte mare
Scoateți curcanul din ambalaj și îndepărtați pungile din interior care țin gâtul și mănușile. Clătiți-le și puneți-le într-o pungă de plastic în frigider; veți avea nevoie de ele pentru sos. Clătiți bine curcanul cu apă rece.
Așezați curcanul într-o pungă sau oală mare.
Se toarnă saramura mea preferată de curcan răcită și se pune la frigider timp de 16 până la 18 ore, astfel încât saramura să-și poată face magia.
Preîncălziți cuptorul la 275 grade F.
După ce curcanul s-a sărat, scoateți-l din punga de saramură și clătiți bine curcanul din nou în interior și în exterior. Înmuiați curcanul în apă rece timp de 15 minute, apoi clătiți din nou și uscați.
Strângeți pasărea sau trageți picioarele și aripile oricum doriți. Apoi așezați pasărea, cu pieptul în sus, pe un suport într-o tigaie mare. Acoperiți întreaga tigaie, tentând pasărea, cu folie grea, astfel încât să fie bine sigilată.
Se introduce la cuptor și se prăjește curcanul aproximativ 10 minute pe kilogram. (Deci, pentru un curcan de 20 de kilograme, prăjiți-l timp de aproximativ 3 1/2 ore. Pentru un curcan de 15 kilograme, prăjiți-l timp de 2 1/2 ore.)*
Când este timpul să scoateți curcanul din cuptor, amestecați împreună untul, rozmarinul și fâșiile de coajă de portocală.
Scoateți curcanul din cuptor și creșteți temperatura la 375 grade F.
Scoateți folia și puneți-o deoparte. (Puneți umplutura în pasăre dacă doriți în acest moment.) Frecați amestecul de unt pe toată pielea curcanului, ajungând în crăpături. Introduceți un termometru pentru carne în coapsă, lângă articulația șoldului.
Așezați curcanul, neacoperit, înapoi în cuptor. Continuați să prăjiți curcanul, ungând / perindând cu sucurile din tigaie la fiecare 30 de minute până când sucurile nu mai sunt roz și termometrul înregistrează 165 de grade F. Acest lucru ar putea dura încă 1 1/2 până la 2 1/2 ore, în funcție de mărimea păsării.
Scoateți curcanul din cuptor și acoperiți ușor cu folie până când sunteți gata să sculptați.
Combinați apa cu cidrul de mere, zahărul brun, sarea, boabele de piper, frunzele de dafin, usturoiul, rozmarinul și cojile de portocale într-o oală mare. Se amestecă până se dizolvă sarea și zahărul. Aduceți la fierbere, apoi opriți focul și acoperiți. Lăsați saramura să se răcească complet, apoi puneți-o în frigider pentru a se răci.