Prăjită condimentat sunca stropit în miere

Dacă $ 5.31 pe portie se încadrează în bugetul dvs., șuncă condimentată prăjită stropită în miere ar putea fi un excelent fără gluten, fără lactate și primar rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 218g de proteine, 169g de grăsime, și un total de 2726 calorii. Această rețetă servește 8. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de miere, pudră de chili din california, semințe de coriandru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este mare. Încercați Fructe de piatră cu brânzeturi moi stropite cu miere și migdale prăjite, Floricele de cafea cu ciocolată ușoară cu migdale prăjite, și Tort de Semolă stropit cu miere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Așezați șunca pe o pungă de hârtie maro deschisă pentru o curățare ușoară. Cu vârful unui cuțit de decojit înscrieți cu atenție un model de grilă de 1 inch în jurul exteriorului șuncii.
Ungeți întreaga suprafață a cărnii pe toate părțile cu o parte din miere.
Condimentați întreaga suprafață a cărnii pe toate părțile cu freca de condimente prăjite și cimbru.
Adăugați aproximativ o jumătate de cană de apă la baza prăjitorului.
Așezați șunca pe mai multe bețișoare de țelină în tigaia de prăjire.
Gatiti timp de 1 ora. La fiecare 15 minute, șuncă de ungere cu sucuri care se colectează în baza prăjitorului și a mierii.
Lăsați să se odihnească 15 minute înainte de a ciopli după dorință.
Prăjiți semințele de fenicul, semințele de coriandru și boabele de piper într-o tigaie mică și grea la foc mediu. (Prăjirea împrospătează condimentele, le eliberează uleiurile și le face mai aromate, precum și adăugarea unei noi dimensiuni a aromei.) Când feniculul devine maro deschis, lucrați rapid. Porniți ventilatorul de evacuare; adăugați fulgii de ardei roșu și aruncați, aruncați, aruncați, întotdeauna sub ventilator. Întoarceți imediat amestecul de condimente pe o farfurie pentru a se răci. Puneți într-un blender cu pudra dulce de chili, sare și scorțișoară și amestecați până când condimentele sunt măcinate uniform.
Dacă aveți un mic blender de moară de condimente sau o mașină de tocat cafea dedicată măcinării condimentelor, măcinați doar fulgii de fenicul, coriandru, piper și chili.
Se toarnă într-un castron și se aruncă cu ingredientele rămase. Păstrați amestecul de condimente într-un borcan de sticlă într-un loc răcoros și uscat sau congelați.
* Sfatul bucătarului: gustați pudra de chili și, dacă este picant și fierbinte, reduceți cantitatea. Chilii din California sunt aproape dulci, nu fierbinți.