Prăjitură cu piersici și cremă
Rețeta de Prăjitură cu piersici și cremă la tigaie poate fi preparată în aproximativ 31 de minute . Această rețetă produce 8 porții cu 497 de calorii , 6 g de proteine și 20 g de grăsimi fiecare. Pentru 1,18 dolari per porție , această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este oferită de Foodnetwork. 2 persoane au preparat această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de cremă de brânză, amidon de porumb, biscuiți și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca desert destul de ieftin. Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor generos de 46% , ceea ce este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Prăjitură vegană cu căpșuni servită cu frișcă vegană , Fulgi de ovăz cu piersici și cremă și Prăjitură cu piersici și cremă .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 175 de grade Celsius
Într-un bol mediu, combinați piersicile decongelate, zahărul brun, 1 linguriță de scorțișoară, extractul de vanilie și amidonul de porumb, amestecați bine pentru a acoperi toate piersicile.
Turnați amestecul într-o tigaie din fontă, unsă cu spray antiaderent. Așezați la întâmplare lingurițe de cremă de brânză peste piersici.
Într-un bol mic, combinați zahărul și scorțișoara rămasă.
Scoateți biscuiții din conservă și separați-i. Treceți fiecare biscuit prin amestecul de scorțișoară și zahăr și puneți-i deoparte.
Aranjați biscuiții peste piersici.
Puneți tigaia în cuptor și coaceți timp de 20-25 de minute sau până când biscuiții se rumenesc și umplutura face bule.
Scoateți din cuptor; răciți puțin.