Prăjitură Cu Ciocolată-Caramel
Ciocolata Chip-Caramel Poke tort este un fără gluten rețetă cu 15 porții. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest desert are 400 de calorii, 5g de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați zară, chipsuri de ciocolată semidulce, glazură bogată și cremoasă de vanilie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 45 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 23%, ceea ce nu este atât de grozav. Rețete similare includ Prăjitură Cu Ciocolată-Caramel, Ciocolata Caramel Poke Tort, și Tort De Ciocolată Albă Cu Caramel.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F (325 F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Pulverizați fundul numai de tigaie de 13x9 inci cu spray de copt cu făină.
Într-un castron mare, bateți amestecul de tort, Zara, uleiul și ouăle cu mixerul electric la viteză mică 30 de secunde, apoi la viteză medie 2 minute, răzuind bolul ocazional.
Se presară cu chipsuri de ciocolată; apăsați ușor în aluat.
Coaceți 35 până la 43 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 30 de minute. Pulverizați furculița pentru carne sau altă furculiță cu dinți lungi cu spray de gătit. Poke tort cald fiecare centimetru cu dinți furculiță.
Se toarnă topping de caramel peste tort. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Într-un castron mediu cu microunde, glazura cu microunde 15 până la 30 de secunde; se amestecă până se înmoaie. Puneți glazura într-o pungă de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor de 1 litru.
Tăiați vârful 1 colț al sacului.
Stropiți glazura peste partea de sus a tortului. Pentru tăiere ușoară, dip cuțit în apă fierbinte. Magazin acoperit.