Pâine integrală cu orez sălbatic
Rețeta Pâine integrală cu orez sălbatic se poate face în aproximativ 1 oră. Această rețetă face 32 de porții cu 116 calorii, 4 g de proteine și 2 g de grăsime fiecare. Pentru 22 de cenți per porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca o pâine foarte accesibilă. Vă este adus de Taste of Home. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de drojdie activă, făină, lapte și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 24%, ceea ce nu este atât de grozav. Pâinea cu orez sălbatic, dressingul cu orez și pâine sălbatic și pâinea cu orez sălbatic din trei boabe sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați făina integrală de grâu, 1 cană de făină universală, drojdia și sarea. Într-o cratiță mică, încălziți apa, laptele, untul și mierea la 120°-130°.
Adăugați la ingredientele uscate; bate pana se omogenizeaza. Se amestecă orezul sălbatic și suficientă făină universală rămasă pentru a forma un aluat tare.
Se intoarce pe o suprafata usor infainata; framanta pana se omogenizeaza si elastic, aproximativ 6-8 minute.
Puneți într-un castron acoperit cu spray de gătit, întorcându-se o dată pentru a acoperi partea superioară. Se acoperă și se lasă la crescut într-un loc cald până se dublează, aproximativ 40 de minute.
Loviți aluatul în jos. Se intoarce pe o suprafata usor infainata; împărțiți în jumătate. Modelați pâini.
Așezați în două de 9 inci. x 5 inchi. tigăi de pâine acoperite cu spray de gătit. Acoperiți și lăsați să crească până se dublează, aproximativ 30 de minute.
Coaceți la 375° timp de 40-45 de minute sau până când se rumenesc.
Scoateți din tigăi pe gratele de sârmă pentru a se răci complet.