Prăjiturile de crab ale mătușii Ruth
Prăjiturile de crac a lui Aunt Ruth sunt un aperitiv care servește 16. Pentru 71 de cenți per porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 66 de calorii, 6 g de proteine și 3 g de grăsimi. Această rețetă este pe placul a 57 de bucătari și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate și pescatariană. Mergeți la magazin și cumpărați piper, condimente pentru fructe de mare, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Vă este adus de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de grozav de 28%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Faimosul Cheesecake Butterscotch al mătușii Ruth, Prajituri cu crabi precum Joe's Crab Shack și Prajituri cu craci.
Instrucțiuni
Amestecați firimiturile de biscuiți și apa împreună într-un bol de amestecare.
Lăsați să stea 1 minut pentru a înmuia biscuiții.
Adăugați carnea de crab, oul, muștarul și maioneza. Asezonați cu sos Worcestershire, condimente pentru fructe de mare, sare și piper negru; se amestecă până se amestecă uniform.
Încinge uleiul vegetal într-o tigaie mare la foc mediu. Formați amestecul de crab în chifteluțe groase de 3/4 inci. Gatiti in ulei incins pana se rumenesc pe fiecare parte si fierbinte in centru, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Scurgeți pe o farfurie tapetată cu un prosop de hârtie înainte de servire.
Vin recomandat: Chardonnay, Riesling, Pinot Grigio
Crabul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Riesling și Pinot Grigio. Crabul răcit are un gust grozav cu pinot grigio. Crabul cald (mai ales cu unt) poate fi asortat cu un Chardonnay unt sau un Riesling crocant cu fructe. Eighteen Miles Chardonnay cu o evaluare de 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 36 de dolari pe sticlă.
![Optsprezece Miles Chardonnay]()
Optsprezece Miles Chardonnay
Vinicultorul Jessica Boone s-a uitat la cool Coasta Sonoma pentru acest Chardonnay luminos și complex. Fructele ușoare cu sâmbure, lămâia Meyer și mineralitatea atrăgătoare la nas se mențin pe un palat cremos echilibrat de aciditate vibrantă. Notele de vanilie și stejar dulce sporesc complexitatea vinului. Pentru vinurile din Eighteen Miles, Jessica Boone (de la Passalacqua Winery) atrage struguri din nouă denumiri distincte, toate pe o rază de optsprezece mile în jurul Healdsburg, CA. Vă rugăm să încercați și Eighteen Miles Cab, Zin, Pinot Noir și Petite Sirah.