Prăjituri într-un borcan

Prăjituri într-un borcan
Prăjituri într-un borcan este un vegetarian desert. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 28G de grăsime, și un total de 452 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Un amestec de unt, sare, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Salată De Borcan Mason Cu Năut Și Quinoa, Ceapa-Topped cartofi & Rutabaga prăjituri (Neeps și Tattie prăjituri), și Prăjituri cu cremă de vanilie, prăjituri de vacanță ușoare și pufoase.

Instrucțiuni

1
Se incalzeste cuptorul la 177°. Într-un castron mic, combina cireșe și căpșuni și împartă fructe în mod egal între 4 jumătate de litru borcane de conserve. Într-un alt castron, amestecați făina, zahărul și sarea și împărțiți amestecul între borcane (1/4 cană pe borcan), atingând și agitând bine pentru a distribui ingredientele uscate în jurul fructului. Acoperiți fiecare borcan cu 1 lingură de unt. Rețineți că borcanele nu vor fi umplute până la capăt.Umpleți fundul unui vas de copt pătrat sau rotund de 8 inci cu fasole uscată în cel puțin un strat dublu. Cuibărește fiecare borcan plat pe fundul său în tigaie; borcanele nu trebuie să se atingă între ele. (Fasolea va ajuta la menținerea borcanelor stabile în timp ce le mutați în și din cuptor.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
CăpșuniCăpșuni
FasoleFasole
CireșeCireșe
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
FructeFructe
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Conserve BorcanConserve Borcan
Tava De CoptTava De Copt
BatetiBateti
BolBol
CuptorCuptor
2
Coaceți timp de 1 oră, până când blaturile sunt maronii și bulbucate și prăjiturile s-au întărit. Lăsați prăjiturile să se răcească pe un suport timp de 20 de minute.Bateți smântâna într-un mixer cu suport sau folosind un mixer manual până se formează vârfuri moi. Dollop frisca pe fiecare dintre prăjituri și servi. Mănâncă direct din borcane.Retipărit cu permisiunea Can It, Bottle It, Smoke It și alte proiecte de bucătărie de Karen Solomon. Drepturi de autor 201
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Stand MixerStand Mixer
Mixer De MânăMixer De Mână
CuptorCuptor
3
Publicat de Ten Speed Press, O divizie a Random House, Inc.Credit foto pentru coperta cărții: Angie cao 2011
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții4
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista