Prăjituri Spooky spider
Această rețetă face 12 porții cu 561 calorii, 7g de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BBC Good Food are 446 de fani. Este perfect pentru Halloween. Un amestec de glazură de scris cu tub, zahăr auriu, făină de auto-creștere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Gustări Spooky Spider, Spooky Spider Brownies, și Tort De Păianjen Înfricoșător pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 180C/ventilator 160C / gaz 4 și aliniați o cutie de briose cu 12 cutii, de preferință maro.
Puneți untul, zahărul și făinaîntr-un castron de amestecare. Rupeți ouăle într-un castron mai mic, având grijă să nu obțineți nicio coajă în el, apoi răsturnați deasupra amestecului de unt.
Adăugați praful de copt și vanilia în bolul mai mare, apoi bateți cu o mână electrică până când este netedă și cremoasă. Se amestecă înpicături de ciocolată sau ciocolată. Puneți amestecul de tort uniform în cutii și coaceți timp de 20-25 de minute până devine auriu – un băț de cocktail împins în mijlocul unuia dintre prăjituriar trebui să iasă curat. Se răcește pe un fir rack.To decorați prăjiturile, desfaceți lichoriculroți și tăiați în lungimi cu foarfecepentru a face picioare atârnate. Lipiți 8 în partea de sus a fiecărei prăjituri, făcând mici tăieturi cu vârful unui cuțit ascuțit, astfel încât să împingă foarte bine.Lingurați ciocolata întinsă deasupra și împrăștiați ușor în picioarele de lemn dulce pentru a face corpul unui păianjen rotund. Acum tăiați
Toatesorturi pentru a face ochi și botinele roșiipentru a face guri, apoi lipiți-le peprăjituri și punctați pe glazură pentru a face globi oculari.Se va păstra până la 2 zile într-un loc răcoros.