Prăjituri Speciale Italiene De Ravioli Dulci Prăjiți
Cookie-urile italiene speciale de Ravioli dulci sunt un fără lactate rețetă cu 36 de porții. O porție conține 87 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de curmale, zahăr, nuci măcinate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o nu atât de excelent scor spoonacular de 12%. Încercați Ravioli cu brânză dulce prăjită cu miere, Sandviș Italian de vită în vârstă uscată cu Giardiniera de casă, ardei dulci, chipsuri prăjite cu Suet și Broccoli rabe, și Orez prăjit Special pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți ciocolata semidulce și ciocolata neîndulcită în vârful unui cazan dublu sau într-un castron la cuptorul cu microunde. Se amestecă până se omogenizează. Se lasă deoparte să se răcească.
Încălziți cele 2 căni care se scurtează într-o tigaie mare, grea sau friteuză.
Într-un castron mic, amestecați împreună fasolea garbanzo, zahărul și scorțișoara. Se amestecă curmalele și nucile. Se amestecă cu ciocolata răcită. Răciți în timp ce faceți aluatul.
Într-un castron mediu, bateți ouăle până devin pufoase. Se amestecă scurtarea topită de 1/4 cană. Cernem împreună făina, zahărul și sarea și împăturim în amestecul de ouă.
Adăugați făină suplimentară, dacă este necesar, pentru a face aluatul ușor de manevrat.
Pe o suprafață ușor făinată, rulați aluatul la o grosime de 1/8 inch.
Tăiați în cercuri de 3 inci folosind un tăietor de prăjituri sau un pahar mare de băut.
Așezați 1 linguriță din amestecul de umplutură de ciocolată pe centrul fiecărui cookie, pliați într-o jumătate de cerc și ciupiți pentru a sigila.
Prăjiți prăjiturile în 1 1/2 inci de ulei fierbinte, rotind o dată. Cookie-urile trebuie să fie maro deschis.
Îndepărtați cu o lingură cu fante și scurgeți pe prosoape de hârtie. Se dă la frigider când se răcește.
Presărați zahărul cofetarilor înainte de servire.