Prăjituri mici din Pădurea Neagră
Micul torturi Pădurea Neagră este un lacto ovo vegetarian desert. Pentru $1.69 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 480 calorii, 9g de proteine, și 27G de grăsime fiecare. 110 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 42 minute. Dacă aveți unt, ciocolată, kirsch și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 31%. Rețete similare sunt Prăjituri cu capul în jos din Pădurea Neagră, Torid Torturi Din Pădurea Neagră, și Prăjituri Cu Brioșe Din Pădurea Neagră.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 190C / ventilator 170C / gaz
Unt și tapetați o cutie elvețiană de 30 x 35 cm (sau aproximativ). Folosind un bătător electric de mână, bateți ouăle și zahărul până când sunt groase și palide și amestecul lasă o urmă atunci când bătătoarele sunt ridicate. Acest lucru va dura aproximativ 5-6 minute.
Cernem pudra de cacao și făina peste amestec, apoi împăturim folosind o lingură mare de metal.
Stropiți peste unt, apoi pliați și acest lucru.
Se toarnă amestecul în tablă și se nivelează ușor și se netezește cu un cuțit palet.
Coaceți timp de 10-12 minute, până când tortul se simte ferm la atingere și revine când este apăsat ușor.
Întoarceți tortul pe un suport de răcire și îndepărtați hârtia. Se lasă să se răcească. Între timp, selectați și rezervați 6 cireșe cu tulpini (pentru a decora), apoi pietruiți restul. Bateți smântâna până când își păstrează forma.
Tăiați 12 runde din tort folosind un tăietor de 7-8 cm sau un pahar, apoi presărați fiecare cu o linguriță de kirsch. Puneți 6 prăjituri pe o farfurie mare sau suport, întindeți-le cu smântână, apoi aranjați cireșele cu pietre deasupra. Sus cu un al doilea cerc de burete.
Se întinde cu restul de smântână, se presară cu ciocolată, apoi se pune o cireșă pe fiecare tort și se servește.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Dornfelder, Moscato Dasti, Port, Riesling
Tort Pădurea Neagră în meniu? Încercați să împerecheați cu cremă Sherry, Dornfelder și Moscato d ' Asti. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "