Prăjituri Italiene De Paște

Prăjituri Italiene De Paște
Cookie-urile italiene de Paște ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 48 și costă 11 cenți pe porție. O porție conține 119 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați făină, praf de copt, ouă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Paștele eveniment. Este adus la tine de Toțiretete. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 9%, ceea ce este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Placinta italiana de Paste, Pâine Italiană De Paște, și Brânză Italiană De Paște.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți foile de prăjituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Într-un castron mare, cremă împreună 1/2 cană unt și zahăr alb până la lumină și pufos. Bateți ouăle pe rând, apoi amestecați 1 linguriță de vanilie și 1 linguriță de extract de migdale, 1/4 cană de lapte și ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De MigdaleExtract De Migdale
Zahăr GranulatZahăr Granulat
VanilieVanilie
UntUnt
CremăCremă
OuăOuă
LapteLapte
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Combinați făina și praful de copt, amestecați în amestecul umed.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
4
Rulați aluatul în bile de 1 inch. Pe o suprafață ușor înmuiată, rotiți bilele în frânghii de aproximativ 5 centimetri lungime. Legați-vă în noduri libere și așezați fursecurile la 1 inch distanță pe foile de fursec pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Coaceți 5 minute pe raftul inferior și 5 minute pe raftul superior al cuptorului preîncălzit, până când fundul fursecurilor se rumenesc. Când cookie-urile sunt reci, înmuiați-le în glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
GlazurăGlazură
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Pentru a face glazura, cremă împreună zahărul cofetarilor, 1/2 cană unt și 1 linguriță vanilie și 1 linguriță extracte de migdale. Bateți în 3 linguri de lapte, câte o lingură pe rând, apoi amestecați colorantul alimentar, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Culoarea AlimentelorCuloarea Alimentelor
VanilieVanilie
MigdaleMigdale
UntUnt
CremăCremă
GlazurăGlazură
LapteLapte

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Piccini Chianti Classico cu un rating de 4.6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Piccini Chianti Classico
Piccini Chianti Classico
Un nas complex și persistent umplut cu note de cireșe și fructe de pădure sălbatice. Palatul este bine structurat, elegant, rotund și neted, cu note fructate și taninuri moi și un finisaj lung. O pereche ideală pentru carne roșie la grătar și paste al ragu. Amestec: 90% Sangiovese, 10% Merlot
DificultateExpert
Gata În30 m.
Porții48
Scor De Sănătate0
Revista