Prăjituri Italiene De Paște
Cookie-urile italiene de Paște ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 48 și costă 11 cenți pe porție. O porție conține 119 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați făină, praf de copt, ouă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Paștele eveniment. Este adus la tine de Toțiretete. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 9%, ceea ce este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Placinta italiana de Paste, Pâine Italiană De Paște, și Brânză Italiană De Paște.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți foile de prăjituri.
Într-un castron mare, cremă împreună 1/2 cană unt și zahăr alb până la lumină și pufos. Bateți ouăle pe rând, apoi amestecați 1 linguriță de vanilie și 1 linguriță de extract de migdale, 1/4 cană de lapte și ulei.
Combinați făina și praful de copt, amestecați în amestecul umed.
Rulați aluatul în bile de 1 inch. Pe o suprafață ușor înmuiată, rotiți bilele în frânghii de aproximativ 5 centimetri lungime. Legați-vă în noduri libere și așezați fursecurile la 1 inch distanță pe foile de fursec pregătite.
Coaceți 5 minute pe raftul inferior și 5 minute pe raftul superior al cuptorului preîncălzit, până când fundul fursecurilor se rumenesc. Când cookie-urile sunt reci, înmuiați-le în glazură.
Pentru a face glazura, cremă împreună zahărul cofetarilor, 1/2 cană unt și 1 linguriță vanilie și 1 linguriță extracte de migdale. Bateți în 3 linguri de lapte, câte o lingură pe rând, apoi amestecați colorantul alimentar, dacă doriți.