Prăjituri Indiene Cu Cartofi (Aloo Tikki) Cu Iaurt Chutney De Coriandru

Prăjituri Indiene Cu Cartofi (Aloo Tikki) Cu Iaurt Chutney De Coriandru
Prăjiturile indiene cu cartofi (Aloo Tikki) cu iaurt chutney de coriandru ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă vegetariană servește 4 și costă $1.02 pe portie. O porție conține 186 calorii, 8g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 9 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână ceapă verde, ulei, ardei gras și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este bun. Încercați Aloo tikki burger, Nord indian stil Aloo tikki burger, Mâncare De Stradă Indiană: Aloo Tikki, și Aloo Tikki Burger / cum să faci Aloo tikki burger acasă pentru rețete similare.

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Indian funcționează foarte bine cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rossimbrox. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Illahe Vineyards and Winery Gruner Veltliner cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Illahe podgorii și Vinăria Gruner Veltliner
Illahe podgorii și Vinăria Gruner Veltliner
Arome de măr verde și castravete în stil Mexican (note de chili și tei) cu un gust de gem de păpădie, piatră umedă, floare de pere, kiwi și lucernă.Fermentația noastră în butoi de salcâm conferă senzația de gură texturată a acestui vin, care este accentuată de un finisaj clasic de piper alb gr.
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista