Prăjituri din făină de porumb cu lămâie cu sos de ciocolată Lapsang Souchong

Prăjituri din făină de porumb cu lămâie cu sos de ciocolată Lapsang Souchong
Lemon Cornmeal prăjituri cu sos de ciocolata Lapsang Souchong ar putea fi doar desert pe care il cautati. Această rețetă servește 12 și costă 84 de cenți pe porție. O porție conține 611 calorii, 8g de proteine, și 38g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână maraschino crinculme anglaise, făină de porumb măcinată cu piatră, făină de tort și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort de făină de porumb cu lămâie cu glazură de lămâie și sos de afine zdrobit, Sandwich de stridii prăjite cu făină de porumb cu sos tartar de lămâie, și Prăjituri Cu Șuncă Din Făină De Porumb pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Unt douăsprezece cutii de briose de 1 cană și praf cu făină de porumb. Într-un castron mediu, cernem făina cu făina de porumb, bicarbonatul de sodiu și sarea. Într-un castron mare, folosind un mixer electric, bateți untul la viteză medie cu toată, cu excepția a 1 lingură de zahăr, până când este ușor și pufos, aproximativ 10 minute. Bateți gălbenușurile de ou, câte 1. Apoi bateți smântâna, coaja de lămâie și vanilia. Folosind o spatulă, pliați ingredientele uscate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Despre Zahărul De CofetariDespre Zahărul De Cofetari
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată SemidulceChipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
Opțional Busuioc Proaspăt Feliat SubțireOpțional Busuioc Proaspăt Feliat Subțire
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Gătit MămăligăGătit Mămăligă
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
Într-un castron mare din oțel inoxidabil, bateți albușurile cu un vârf de sare până aproape ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
4
Adăugați restul de 1 lingură de zahăr și bateți până când este ferm și lucios. Îndoiți o pătrime din albușuri în aluatul de tort, apoi pliați în albușurile rămase. Puneți aluatul în formele de briose pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Gătit MămăligăGătit Mămăligă
5
Coaceți prăjiturile aproximativ 30 de minute, sau până se rumenesc și o scobitoare introdusă în centru iese curată. Puneți tigaia sau tigăile pe o grătar și lăsați prăjiturile să se răcească timp de 5 minute. Rulați un cuțit în jurul marginilor, apoi răsturnați prăjiturile pe raft și lăsați să se răcească complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Aromă Limpede De UntAromă Limpede De Unt
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Pentru a servi, lingurați 2 1/2 linguri de maraschino Crme Anglaise pe 12 farfurii de desert și stropiți fiecare cu 1/4 cană de sos de ciocolată Lapsang Souchong. Puneți o prăjitură cu făină de porumb în centru și acoperiți cu caisele în sirop de Armagnac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fursecuri Cu Unt De Arahide, Tocate GrosierFursecuri Cu Unt De Arahide, Tocate Grosier
2 Găini Din Cornish (aproximativ 1 1/4 De Liră Fiecare)2 Găini Din Cornish (aproximativ 1 1/4 De Liră Fiecare)
ArmagnacArmagnac
Opțional Busuioc Proaspăt Feliat SubțireOpțional Busuioc Proaspăt Feliat Subțire
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista