Prăjituri de porumb cu cârnați
O porție conține 300 de calorii, 9g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru 96 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de boabe de piper proaspăt crăpate, lapte de unt, miere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Prăjituri De Porumb La Grătar, Prăjituri De Porumb La Grătar, și Prăjituri de porumb și Chile pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o cratiță mică la foc mic.
Bateți înăuntrumiere și coajă de portocală. Condimentează după gust cusare și piper. Acoperiți și păstrați cald.
Se topește untul într-un miccratiță la foc mediu. Spoon milksolids de la suprafață și aruncați.
Turnațiunt clarificat într-o ceașcă mică de măsurare a paharului (ar trebui să existe aproximativ 1/4 cană), lăsând în urmă orice bucăți rumenite; pune deoparte.(Alternativ, utilizați 1/4 cană ulei de semințe de struguri.)
Gătiți cârnații într-o abilitate din fontă de 10 " sau altă tigaie mare antiaderentă, la foc mediu, despărțindu-se în bucăți mici cu spatele unei linguri, până când se rumenesc și se fierbe, aproximativ 8 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați cârnații într-un castron mic.
Adăugați porumb în aceeași tigaie și gătițipeste foc mediu-mare, amestecând des, până cândbrowned, 5-6 minute.
Transferați porumbulcastron cu cârnați și lăsați să se răcească. Ștergeți skilletclean și rezervă.
Bateți făina de porumb și următoarele 7 ingrediente înun castron mediu.
Bateți zeama și ouăle într-un castron mare; adăugați ingrediente uscate și amestecați până când sunt combinate. Îndoiți cârnați, porumb și scallions.
Încălziți 1 lingură de unt clarificat în Skillet rezervat; lucrând în loturi și adăugând unt după cum este necesar între loturi, adăugați batterto pan cu linguri. Gatiti pana cand prăjiturilesunt crocante și maro auriu, 2-3 minute.Întoarceți prăjiturile și gătiți până se rumenesc,cu 1-2 minute mai mult.
Transferați prăjiturile pe hârtieprosoape pentru a se scurge.
Serviți cald stropit cuunt de portocale-miere.