Prăjituri De Pește

Prăjituri De Pește
Prăjiturile de pește necesită aproximativ 1 oră și 31 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 133 calorii, 1g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 75 și costă 11 cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți piper, ulei, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Prăjiturile de pește și bilele de pește ale lui Naomi Duguid, Prăjituri Cu Pește De Cod, și Prăjituri De Pește.

Instrucțiuni

1
Braconați peștele până la fiert, aproximativ 15 minute și uscați cu un prosop de bucătărie.Se fierb cartofii până se înmoaie, 10 până la 15 minute și se scurg.Îndepărtați peștele într-un castron și adăugați cartofii, ceapa de primăvară, sarea,piperul și condimentul la alegere.Se amestecă amestecul până se omogenizează și se răcește la frigider timp de 15 minute.Se mulează în 4 prăjituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă De PrimăvarăCeapă De Primăvară
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Se periază cu oul și se acoperă cu pesmet.Ungeți ușor o tigaie cu ulei și puneți prăjiturile de pește pe ea.Gatiti la 175C timp de 20-30 de minute intoarcandu-va la jumatate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ziobaffan organic Pinot Grigio cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu note de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de bucătării mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio
DificultateExpert
Gata În1 h, 31 m.
Porții75
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista