Prăjituri De Nuntă Cu Scorțișoară

Prăjituri De Nuntă Cu Scorțișoară
Scorțișoară cookie-uri de nunta este un vegetarian desert. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 189 calorii, 2G de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 12. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Cap la magazin și ridica toate scop făină, migdale, zahăr cofetari, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Este perfect pentru Nunta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Prăjituri de nuntă mexicane cu scorțișoară (aka bulgări de zăpadă), Tort de nuntă cu scorțișoară și vanilie cu cremă de unt mexicană cu ciocolată caldă, și Cookie-uri de nuntă italiene II pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați migdalele prăjite în vasul robotului de bucătărie și pulsați până la măcinat grosier, aproximativ 10 impulsuri. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
BolBol
2
În vasul unui mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu cu palete, bateți împreună untul și 1/4 cană de zahăr de cofetărie până se omogenizează. Bate în vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
VanilieVanilie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Stand MixerStand Mixer
BolBol
3
Adăugați făină și sare și bateți până se combină, apoi bateți în migdale măcinate. Acoperiți aluatul în folie de plastic și răciți-l la frigider timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De MigdaleFăină De Migdale
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
4
Reglați suportul cuptorului în pozițiile medii superioare și inferioare și preîncălziți cuptorul la 350 F. tapetați două foi de copt cu hârtie pergament. Într-un castron mediu, amestecati impreuna restul de 1 cana cofetari zahăr și scorțișoară. Luați aluatul din frigider și rotiți-l în bile de mărimea nucului, apoi puneți-l pe foaia de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
ScorțișoarăScorțișoară
NuciNuci
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
BatetiBateti
BolBol
CuptorCuptor
5
Coaceți prăjiturile până devin aurii deasupra, 15-18 minute. Când se răcește suficient pentru a atinge, rotiți bilele în amestecul de zahăr de cofetărie, apoi puneți-le pe rafturi de răcire. Când s-a răcit complet, rulați din nou în zahăr pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Cookie-uriCookie-uri
ZahărZahăr
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiNuntă
Revista