Prăjituri De Murdărie Și Viermi

Prăjituri De Murdărie Și Viermi
O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 843 calorii. Pentru $10.26 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 20. Mergeți la magazin și ridicați topping cu bici răcoroși, gustări de fructe masticabile, gelatină cu aromă de portocale jell-o și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 20 de minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată De Viermi, Gummy Vierme Pumn, și Wiggly Vierme Se Amestecă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați cupcakes în cupe pentru briose. Folosiți o furculiță mare pentru a străpunge găurile la intervale de 1/4 inch în vârfurile cupcakes.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Gătit MămăligăGătit Mămăligă
2
Adăugați apă clocotită în amestecul de gelatină; se amestecă 2 min. până la dizolvarea completă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Aroma De CapsuniCu Aroma De Capsuni
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3
Stropiți peste cupcakes cu lingură mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
4
Refrigerați 3 ore sau până când gelatina este fermă. Când este gata de servit, înmuiați fundul tăvii de briose în apă caldă 10 sec.; desfaceți pe farfuria de servire. Frost cu bici rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Gătit MămăligăGătit Mămăligă
5
Se ornează cu ingredientele rămase.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 20 m.
Porții20
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista