Prăjituri De Linte Din India De Sud Cu Raita

Prăjituri De Linte Din India De Sud Cu Raita
Rețeta prăjituri de linte din India de Sud cu Raitan este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un minunat fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 556 calorii. Pentru $1.76 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 56 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de orez basmati, suc de lămâie, mentă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 99%, acest fel de mâncare este remarcabil. Rețete similare sunt Prăjituri de linte din India de Sud cu Raita, Tocană De Linte Picantă Din India De Sud, și Sambar - o tocană de linte Tamarind Sud-indiană.

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling ros Circulators sunt alegeri excelente pentru indieni. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Aichenberg Premium Gruner Veltliner cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Aichenberg Premium Gruner Veltliner
Aichenberg Premium Gruner Veltliner
Gruner Veltlinern premium de la Aichenberg este o delicatesă austriacă administrată de o familie. Are arome de fructe proaspete și picant, cu note de fructe tropicale și piper. Prospețimea gustului degajă arome de mere verzi care sunt de lungă durată și împachetează un pumn la final. Acest vin se asortează bine cu carne albă, pește, brânzeturi și mâncăruri italiene, cum ar fi pizza și paste.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate100
Revista