Prăjituri de homar-Cod cu salată de varză roșie și pansament proaspăt de busuioc

Prăjituri de homar-Cod cu salată de varză roșie și pansament proaspăt de busuioc
Dacă aveți în jur 1 oră și 15 minute pentru a petrece în bucătărie, prăjituri homar-Cod cu salata de varza rosie si sos de busuioc proaspăt ar putea fi un excelent fără lactate și pescatarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 4 și costă 10,81 USD pe porție. O porție conține 1083 calorii, 53G de proteine, și 56G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, uleiul de măsline, sarea și piperul și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Asiatice varza Slaw cu busuioc ghimbir Dressing, Salată de varză roșie cu pansament de var, și Salată de varză roșie cu pansament de lămâie sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Aduceți apa, vinul, ceapa albă, țelina, boabele de piper și crenguțele de pătrunjel la fiert într-o tigaie medie nereactivă. Reduceți focul la minim, condimentați codul cu sare și piper și braconați până când este gătit, aproximativ 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Boabe De PiperBoabe De Piper
Ceapă AlbăCeapă Albă
PătrunjelPătrunjel
țelinățelină
ApăApă
VinVin
Jumatate De Marime 41 Prefierte Si CrevetiJumatate De Marime 41 Prefierte Si Creveti
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Scoateți codul pe o farfurie căptușită cu prosoape de hârtie, când este suficient de rece pentru a fi manipulat, mărunțiți codul în bucăți cu o furculiță. În timp ce codul braconează, încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Jumatate De Marime 41 Prefierte Si CrevetiJumatate De Marime 41 Prefierte Si Creveti
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
TigaieTigaie
3
Adăugați ceapa roșie, usturoiul și jalapeno și sotati până se înmoaie. Se condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ceapă RoșieCeapă Roșie
Ardei IuteArdei Iute
UsturoiUsturoi
4
Se lasă să se răcească ușor.
5
Amestecați maioneza, muștarul și hreanul într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HreanHrean
MaionezăMaioneză
MuștarMuștar
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Adăugați amestecul de homar, cod și ceapă și amestecați până se combină. Îndoiți firimiturile de pâine și pătrunjelul și condimentați cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
PesmetPesmet
HomarHomar
PătrunjelPătrunjel
CeapăCeapă
Jumatate De Marime 41 Prefierte Si CrevetiJumatate De Marime 41 Prefierte Si Creveti
7
Formați amestecul în opt prăjituri, așezați-l pe o foaie de copt și dați-l la frigider timp de 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
8
Așezați făina într-un castron mediu de mică adâncime și condimentați cu sare și piper. Dragați prăjiturile în făină și atingeți orice exces.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Încălziți uleiul rămas într-o tigaie mare până aproape de fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Călește prăjiturile pe ambele părți până se rumenesc, aproximativ 3 până la 4 minute pe fiecare parte.
11
Se servește cu salată de varză roșie cu pansament proaspăt de busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc ProaspătBusuioc Proaspăt
Varză RoșieVarză Roșie
12
Puneți oțetul, ceapa, usturoiul, maioneza, muștarul și busuiocul într-un blender și amestecați până se omogenizează. Cu motorul pornit, adăugați încet uleiul de măsline până se emulsionează. Se condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
MaionezăMaioneză
Ulei De MăslineUlei De Măsline
MuștarMuștar
OțetOțet
UsturoiUsturoi
BusuiocBusuioc
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
13
Combinați varza și morcovii într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
MorcovMorcov
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
14
Se toarnă vinaigreta și se amestecă pentru a se combina. Se condimentează cu sare și piper și se lasă să stea 10 minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
VinetăVinetă

Ingrediente

4boabe de piper negruboabe de piper negru1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilPesmet japonezPesmet japonez2morcovi, mărunțiți finmorcovi, mărunțiți fin1pedunculțelină, tocată grosierțelină, tocată grosier4541 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.fileuri proaspete de codfileuri proaspete de cod12 lingurițe de pudră de usturoiMuștar DijonMuștar Dijon23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmMuștar DijonMuștar Dijon1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilvin alb secvin alb sec591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpătrunjel cu frunze plate tocate măruntpătrunjel cu frunze plate tocate mărunt4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfăină instantfăină instant591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilambalate frunze proaspete de busuioc tocateambalate frunze proaspete de busuioc tocate2cuișoareusturoi, tocat finusturoi, tocat fin33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmhrean preparat, drenathrean preparat, drenat1ardei iute, tăiat măruntardei iute, tăiat mărunt4541 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.l carne de homar gătită, mărunțităl carne de homar gătită, mărunțită1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilmaioneză de cea mai bună calitatemaioneză de cea mai bună calitate12 lingurițe de pudră de usturoimaioneză de cea mai bună calitatemaioneză de cea mai bună calitate1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec63 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec4crenguțe1/4 cană de grăsime de porc1/4 cană de grăsime de porc1cap marevarză roșie, mărunțită finvarză roșie, mărunțită fin1ceapă roșie, tăiată finceapă roșie, tăiată fin23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmceapa rosie tocataceapa rosie tocata1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 lingură plus 1 linguriță sare kosher, suplimentar pentru condimentarea cărnii1 lingură plus 1 linguriță sare kosher, suplimentar pentru condimentarea cărnii4creveți și cu veneSare și piper proaspăt măcinatSare și piper proaspăt măcinat4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilapă receapă rece1ceapă albă, tocată grosierceapă albă, tocată grosier

Vin recomandat: Chablis, Chardonnay

Chablis și Chardonnay sunt alegeri excelente pentru homar. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și el locul. Louis Michel Chablis Montee de Tonnerre Premier Cru cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 36 de dolari pe sticlă.
Louis Michel Chablis Montee de Tonnerre Premier Cru
Louis Michel Chablis Montee de Tonnerre Premier Cru
Acest vin prezintă un echilibru perfect între mineralitatea proaspătă și fructele foarte coapte. Gura este caldă, delicioasă și sărată, cu un finisaj picant de scorțișoară.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate72
Revista