Prăjituri de Crab ucigașe și salată amară cu sos dulce de ardei roșu

Prăjituri de Crab ucigașe și salată amară cu sos dulce de ardei roșu
Torturile de Crab ucigașe și salata amară cu pansament dulce de ardei roșu ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 5,46 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 406 calorii, 21g de proteine, și 26g de grăsime pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână usturoi, sare grosieră, ardei prăjiți și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 90%, care este super. Încercați Prăjituri de Crab ucigașe și salată amară cu sos dulce de ardei roșu, Salată De Verdeață Dulce Și Amară Cu Sos De Brânză Albastră Gorgonzola, și Salată de grădină ucigașă cu pansament strălucitor de lămâie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti cartofii in apa clocotita 6 pana la 7 minute pana se inmoaie, scurgeti, imprastiati pe o suprafata plana mare pentru a se raci si usca, 5 minute. Zdrobiți usturoiul cu sare pentru a face o pastă și adăugați la cartofi împreună cu cimbru, pătrunjel, coajă de lămâie și fulgi de ardei roșu zdrobiți. Simțiți-vă prin crab în timp ce îl adăugați la cartofi pentru a verifica dacă există scoici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
CartofiCartofi
PătrunjelPătrunjel
UsturoiUsturoi
Coji De PasteCoji De Paste
CimbruCimbru
ApăApă
CrabiCrabi
SareSare
2
Se amestecă împreună pentru a se combina și se formează în prăjituri de crab ucigașe de 4 (4 până la 5 inci) de dimensiuni superioare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabiCrabi
3
Încălziți 3 linguri de ulei de măsline extravirgin într-o tigaie antiaderentă la foc mediu până la mediu - mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra VirginUlei De Măsline Extra Virgin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați prăjiturile și gătiți 5 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
5
Combinați ardeii roșii prăjiți, șalota, zahărul, sucul de 1/2 lămâie și oțetul de vin roșu într-un robot de bucătărie. Curgeți în restul de 1/4 cană de ulei de măsline extravirgin și formați un pansament. Opriți procesorul și condimentați cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra VirginUlei De Măsline Extra Virgin
Ardei Roșii PrăjițiArdei Roșii Prăjiți
Oțet De Vin RoșuOțet De Vin Roșu
Sare și PiperSare și Piper
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
SucSuc
LămâieLămâie
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
6
Combinați verdele într-un castron de salată și îmbrăcați-le. Reglați sarea și piperul, după gustul dvs.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
VerziiVerzii
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Serviți prăjituri de crab pe un pat de salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabiCrabi

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Foley Johnson Carneros Chardonnay cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersică la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, măr crocant, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitană de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat câțiva ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista