Prăjituri de Crab pe verdeață mixtă cu vinetă de arahide

Prăjituri de Crab pe verdeață mixtă cu vinetă de arahide
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați prăjituri de Crab pe verdeață mixtă cu vinaigretă de arahide. Această rețetă pescatariană servește 4 și costă $5.63 pe portie. O porție conține 272 calorii, 29G de proteine, și 7g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână ardei gras, sare, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Prăjituri de Crab peste verdeață amestecată cu sos de lămâie, Prăjituri Risotto cu verdeață mixtă, și Vinaigrette pentru verdeață mixtă.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti prăjituri de crab, așezați o sită mică sau o strecurătoare într-o măsură de sticlă de 2 litri sau un castron mediu. Strecurătoare linie cu 4 straturi de tifon, permițând tifon să se extindă peste părți. Lingura iaurt în strecurătoare (a). Acoperiți ușor cu folie de plastic; refrigerați 12 ore. Puneți brânza de iaurt într-un castron; aruncați lichidul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
IaurtIaurt
CrabiCrabi
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
SitaSita
BolBol
2
Combinați brânza de iaurt, ceapa și următoarele 10 ingrediente (prin biscuiți).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare
BrânzăBrânză
IaurtIaurt
CeapăCeapă
3
Adăugați crab; se amestecă doar până se amestecă. Împărțiți amestecul în 12 porții egale, modelând fiecare într-o pastă groasă de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabiCrabi
4
Încălziți 1 linguriță de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați 6 chiftele; gatiti 3 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste usor.
6
Scoateți din tigaie; acoperiți și păstrați la cald. Repetați procedura cu restul de 1 linguriță de ulei și 6 chiftele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Pentru a pregăti salata, combinați oțetul și următoarele 6 ingrediente (prin ardei roșu), amestecând cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei RoșuArdei Roșu
OțetOțet
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
8
Așezați verdeața și năsturelul într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NasturelNasturel
VerziiVerzii
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Stropiți cu vinetă; aruncați bine pentru a acoperi. Aranjați aproximativ 1 cană de salată pe fiecare din cele 4 farfurii; acoperiți fiecare porție cu 3 prăjituri de crab.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
CrabiCrabi
10
Notă: puteți utiliza, de asemenea, o metodă de scurgere rapidă pentru iaurt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
IaurtIaurt
11
Întindeți iaurtul pe mai multe straturi de prosoape de hârtie (B) și acoperiți cu mai multe prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
IaurtIaurt
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
12
Lăsați să stea cinci minute și răsturnați într-un castron. Iaurtul cu scurgere rapidă nu este la fel de gros ca iaurtul scurs peste noapte, așa că începeți cu puțin mai puțin pentru a vă asigura că amestecul de crab nu va deveni prea apos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
IaurtIaurt
CrabiCrabi
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Crustacee în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate42
Revista