Prăjituri de Crab fără Gluten cu Remouladă picantă fără lactate

Prăjituri de Crab fără Gluten cu Remouladă picantă fără lactate
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că încercați prăjituri de Crab fără Gluten cu Remoulade picante fără lactate. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și pescatariană are 101 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Această rețetă de la Go Dairy Free are 9 fani. Mergeți la magazin și ridicați piper, sos fierbinte, maioneză și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pansament Thousand Island (fără Gluten, fără porumb, fără lactate, fără soia, fără nuci, fără gumă și fără zahăr rafinat), Prăjituri de lavă topită cu zmeură (fără cereale, fără gluten, fără lactate, paleo-friendly, 100% cereale integrale), și Mini prăjituri Bundt de dovleac (fără gluten, Vegan, fără lactate) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, amestecați toate ingredientele până se combină bine.
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Combinați carnea de crab, piperul, oul, hreanul, sucul de lămâie, sarea și piperul într-un castron mare. Îndoiți în 1/4 cană din firimiturile de cracker.Formați amestecul de crab în prăjituri de 2 inci, cu grosimea de aproximativ 1/2 inci (aproximativ 16 în total).Dragați prăjiturile în restul de 3/4 cană de pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Topping Bătut și Nuci Pecan TocateTopping Bătut și Nuci Pecan Tocate
HreanHrean
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
CrabiCrabi
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă la foc mediu și gătiți prăjiturile de crab până devin aurii, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabiCrabi
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Se servește cu sosul Remoulade picant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ai putea încerca este Trentadue la Storia Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
Trentadue La Storia Chardonnay
Trentadue La Storia Chardonnay
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi coapte Meyer. Senzația gurii este clară și restrânsă, cu mineralitate clară și puritate a fructelor. Bogat, elegant și frumos echilibrat.
DificultateMediu
Gata În20 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Revista