Prăjituri de Crab cu sos de iaurt Curry

Prăjituri de Crab cu sos de iaurt Curry
Prăjituri de Crab cu sos de iaurt curry ar putea fi o reteta buna pentru a extinde hor d ' oeuvre cutie reteta. Această rețetă face 6 porții cu 407 calorii, 11g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $1.81 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Dacă aveți sos worcestershire, ou, carne de crab și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 47%. Rețete similare sunt Prăjituri De Crab Curry, Prăjituri De Porumb Și Crab Curry, și Prăjituri De Porumb-Crab Curry.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, amestecați împreună 1/4 cană maioneză și iaurt. Condimentează cu pudră de curry, piper chile și praf de usturoi. Se amestecă chutney de mango. Acoperiți și răciți cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Mango ChutneyMango Chutney
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Într-un castron separat, aruncați împreună ceapa verde, jalapeno, usturoiul, firimiturile de pâine și 1/2 biscuiții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Pentru LegarePentru Legare
1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Se amestecă în ou, 1/2 cană maioneză, muștar, sos Worcestershire, suc de lămâie și condimente Old Bay. Îndoiți carnea de crab. Formați amestecul în 6 prăjituri și acoperiți uniform cu firimiturile de pâine rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Old Bay CondimenteOld Bay Condimente
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
CrabmeatCrabmeat
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu-mare. Gatiti fiecare tort aproximativ 5 minute pe fiecare parte, pana se incalzeste si se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Se servește cu amestecul de sos răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Foley Johnson Carneros Chardonnay cu un rating de 4.6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersică la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, măr crocant, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitană de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat câțiva ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista