Prăjituri de Crab cu sos de arpagic
Prăjituri Crab cu sos de arpagic ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 98 calorii. Pentru $ 2.31 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 15. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați carnea de crab, condimentul old bay, pesmetul și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 43%, care este solid. Încercați Mini Prăjituri De Crab Cu Sos De Usturoi-Arpagic, Prăjituri de Crab fript cu arpagic și sos de Caper, și Prăjituri De Crab De Arpagic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti prăjituri crab, combina primele 9 ingrediente într-un castron mare, amestecand usor doar până când amestecul este combinat și va deține o formă. Împărțiți amestecul în 30 de porții egale (aproximativ 2 linguri fiecare), modelând fiecare într-o plăcintă de 2 inci.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați 8 patties; gatiti 2 minute. Întoarceți cu grijă patties. Gatiti inca 2 minute sau pana la aur.
Așezați prăjiturile pe o foaie mare de copt într-un singur strat. Repetați procedura cu spray de gătit și patties rămase. Acoperiți prăjiturile cu folie de plastic și congelați până când sunt ferme.
Așezați în pungi de plastic cu fermoar; înghețați până la 3 luni.
Decongelați prăjiturile peste noapte la frigider.
Preîncălziți cuptorul la 40
Înveliți o foaie mare de copt cu spray de gătit; așezați chiftelele pe foaia de copt într-un singur strat.
Coaceți la 400 timp de 20 de minute sau până când se încălzește bine.
Pentru a pregăti sosul, combinați arpagicul și ingredientele rămase într-un castron mic.
Serviți cu prăjituri de crab.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay cu un rating de 5 stele din 5 pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 62 de dolari pe sticlă.
![Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay]()
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Vinul este de culoare galben paie. Pe nas exprimă pere prăjite lent și flori de caprifoi. Pe cerul gurii, vinul este luminos și corpolent, cu o mulțime de lămâie Meyer și arome proaspete de caise.