Prăjituri de ciocolată cu afine cu frișcă Bourbon

Prăjituri de ciocolată cu afine cu frișcă Bourbon
Prăjituri de afine ciocolata cu Bourbon frisca ar putea fi doar desert pe care il cautati. Pentru $3.01 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 968 calorii, 9g de proteine, și 66g de grăsime fiecare. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de unt, smântână grea, afine și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Tarta de ciocolata cu glazura de Bourbon si frisca de dovleac, Ciocolată Fudge Bourbon și Biscuiți Sandwich cu frișcă, și Budinca de pâine cu ciocolată dublă a lui Sunny cu frișcă Bourbon pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Tăiați 4 runde de hârtie pergament pentru a se potrivi chiar în partea inferioară a fiecărei matrițe, apoi puneți rundele deoparte. Topiți 2 linguri de unt, apoi ungeți formele cu o parte din el. Căptușiți fundul fiecărei forme cu o rundă de pergament și periați pergamentul cu puțin unt topit. Forme de răcire 5 minute (pentru a seta untul), apoi periați pergamentul și partea fiecărei forme cu mai mult unt topit. Forme de răcire încă 5 minute. Praful se formează cu făină, eliminând excesul și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
3
Fierbeți afine și 1/4 cană de bourbon într-o cratiță mică la foc mic, până când merisoarele sunt fragede și bourbonul este absorbit, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Se ia de pe foc.
5
Topiți ciocolata și untul rămas într-o cratiță mică, grea, la foc mic, amestecând continuu, până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
6
Se ia de pe foc și se răcește 10 minute.
7
Pulsați nucile pecan cu făină (2 linguri) într-un robot de bucătărie până la măcinat fin, având grijă să nu procesați până la o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci PecanNuci Pecan
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
8
Bateți gălbenușurile și zahărul brun într-un castron mare cu un mixer electric la viteză medie până când sunt groase și palide, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
9
Adăugați amestecul de ciocolată și bateți până se combină, apoi amestecați amestecul de pecan și afine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
CiocolataCiocolata
Nuci PecanNuci Pecan
10
Bateți albușurile cu un vârf de sare într-un alt bol folosind bătăi curățate până când țin doar vârfuri rigide. Îndoiți o treime din albi în amestec de ciocolată pentru a ușura, apoi pliați albii rămași ușor, dar bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
11
Împărțiți aluatul între matrițe (vor fi foarte pline), apoi puneți matrițele într-o tigaie superficială și coaceți până când o culegere de lemn sau o frigăruie introdusă în centrul unui tort iese cu vârful umed și restul de culegere uscat, aproximativ 25 de minute. (Aluatul se va ridica deasupra jantelor, dar nu se va revărsa.)
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
FrigaruiFrigarui
12
Transferați prăjiturile într-un raft și răciți în matrițe 30 de minute. (Prăjiturile vor continua să se stabilească pe măsură ce se răcesc.)
13
Bateți smântâna cu zahărul cofetarilor și restul de 2 lingurițe de bourbon într-un castron mic folosind bătăi curățate până când ține doar vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
14
Scoateți partea din fiecare matriță, apoi glisați fiecare tort de jos pe o farfurie de desert, aruncând pergamentul. Pudrați ușor fiecare prăjitură cu zahăr de cofetărie și serviți cu o păpușă de frișcă bourbon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
FrișcăFrișcă
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
1
* Prăjiturile sunt cel mai bine consumate în ziua în care sunt făcute, dar pot fi coapte (dar nu nemodificate) cu 1 zi înainte (textura va deveni mai densă). Se răcește complet, neacoperit, apoi se păstrează într-o pungă mare de plastic sigilată la temperatura camerei.* Pentru a face o singură prăjitură mai mare, aluatul poate fi copt într-o tigaie rotundă de 9 1/2 inch cu fundul detașabil, aproximativ 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
Formă TartăFormă Tartă
DificultateExpert
Gata În25 hrs
Porții4
Scor De Sănătate5
Revista