Prăjituri de ciocolată cu afine cu frișcă Bourbon
Prăjituri de afine ciocolata cu Bourbon frisca ar putea fi doar desert pe care il cautati. Pentru $3.01 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 968 calorii, 9g de proteine, și 66g de grăsime fiecare. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de unt, smântână grea, afine și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Tarta de ciocolata cu glazura de Bourbon si frisca de dovleac, Ciocolată Fudge Bourbon și Biscuiți Sandwich cu frișcă, și Budinca de pâine cu ciocolată dublă a lui Sunny cu frișcă Bourbon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F.
Tăiați 4 runde de hârtie pergament pentru a se potrivi chiar în partea inferioară a fiecărei matrițe, apoi puneți rundele deoparte. Topiți 2 linguri de unt, apoi ungeți formele cu o parte din el. Căptușiți fundul fiecărei forme cu o rundă de pergament și periați pergamentul cu puțin unt topit. Forme de răcire 5 minute (pentru a seta untul), apoi periați pergamentul și partea fiecărei forme cu mai mult unt topit. Forme de răcire încă 5 minute. Praful se formează cu făină, eliminând excesul și se lasă deoparte.
Fierbeți afine și 1/4 cană de bourbon într-o cratiță mică la foc mic, până când merisoarele sunt fragede și bourbonul este absorbit, aproximativ 5 minute.
Topiți ciocolata și untul rămas într-o cratiță mică, grea, la foc mic, amestecând continuu, până se omogenizează.
Se ia de pe foc și se răcește 10 minute.
Pulsați nucile pecan cu făină (2 linguri) într-un robot de bucătărie până la măcinat fin, având grijă să nu procesați până la o pastă.
Bateți gălbenușurile și zahărul brun într-un castron mare cu un mixer electric la viteză medie până când sunt groase și palide, aproximativ 2 minute.
Adăugați amestecul de ciocolată și bateți până se combină, apoi amestecați amestecul de pecan și afine.
Bateți albușurile cu un vârf de sare într-un alt bol folosind bătăi curățate până când țin doar vârfuri rigide. Îndoiți o treime din albi în amestec de ciocolată pentru a ușura, apoi pliați albii rămași ușor, dar bine.
Împărțiți aluatul între matrițe (vor fi foarte pline), apoi puneți matrițele într-o tigaie superficială și coaceți până când o culegere de lemn sau o frigăruie introdusă în centrul unui tort iese cu vârful umed și restul de culegere uscat, aproximativ 25 de minute. (Aluatul se va ridica deasupra jantelor, dar nu se va revărsa.)
Transferați prăjiturile într-un raft și răciți în matrițe 30 de minute. (Prăjiturile vor continua să se stabilească pe măsură ce se răcesc.)
Bateți smântâna cu zahărul cofetarilor și restul de 2 lingurițe de bourbon într-un castron mic folosind bătăi curățate până când ține doar vârfuri moi.
Scoateți partea din fiecare matriță, apoi glisați fiecare tort de jos pe o farfurie de desert, aruncând pergamentul. Pudrați ușor fiecare prăjitură cu zahăr de cofetărie și serviți cu o păpușă de frișcă bourbon.
* Prăjiturile sunt cel mai bine consumate în ziua în care sunt făcute, dar pot fi coapte (dar nu nemodificate) cu 1 zi înainte (textura va deveni mai densă). Se răcește complet, neacoperit, apoi se păstrează într-o pungă mare de plastic sigilată la temperatura camerei.* Pentru a face o singură prăjitură mai mare, aluatul poate fi copt într-o tigaie rotundă de 9 1/2 inch cu fundul detașabil, aproximativ 25 de minute.