Prăjituri De Ceai Rusesc Fără Gluten

Nevoie de o desert fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian? Prăjiturile cu ceai rusesc fără Gluten ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 60 de calorii. Pentru 9 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 48. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei Est-Europene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Mergeți la magazin și ridicați zahăr pudră, ou, vanilie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Mini prăjituri Bundt de dovleac (fără gluten, Vegan, fără lactate), Remake prăjituri Bundt de dovleac (fără gluten, Vegan, fără soia), și Prăjituri de Crab fără Gluten cu Remouladă picantă fără lactate.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 204°.într-un castron mare, amestecați untul, 1/2 cană zahăr pudră, vanilia și oul. Se amestecă amestecul Bisquick și nucile până când aluatul se ține împreună.
Formați aluatul în bile de 1 inch. Pe foile de cookie-uri unsuroase, așezați bile la aproximativ 1 inch distanță.
Coaceți 9 până la 11 minute sau până când se fixează, dar nu se rumenesc. Scoateți imediat din foile de cookie pe rafturile de răcire. Se răcește ușor.
Rulați fursecurile calde în zahăr pudră; așezați pe rafturile de răcire pentru a se răci complet.
Se rulează din nou în zahăr pudră.