Prăjituri de cartofi cu Mozzarella și Pesto
Prăjituri de cartofi cu Mozzarellan și Pesto este un lacto ovo vegetarian hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 8. O porție conține 340 calorii, 11g de proteine, și 17g de grăsime. Pentru $1.2 Pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați cartofi roșii, sos pesto, brânză mozzarella și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 51%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Salată de cartofi Pesto de busuioc cu roșii și Mozzarella, Ceapa-Topped cartofi & Rutabaga prăjituri (Neeps și Tattie prăjituri), și Torturi de Quinoa cu vinete-carpa de rosii si Mozzarella afumata.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Coaceți cartofii chiar pe un suport pentru cuptor până când sunt puțin prea fierți, aproximativ 1 oră.
Lăsați să stea până se răcește suficient pentru a manipula, tăiați în jumătate și scoateți carnea. Rezervați cojile de cartofi, dacă doriți, pentru o altă utilizare.
Coborâți cuptorul la 250 de grade F.
Treceți cartofii printr-un ricer de cartofi sau radeți-i pe găurile mari ale unei răzătoare de cutie. Ar trebui să aveți aproximativ 6 căni. Condimentați cartofii cu sare și piper, apoi împărțiți-i în 16 bile egale. Apăsați fiecare bilă într-o chiflă de aproximativ 1/3 inch grosime.
Tăiați jumătate din brânză în bucăți de 1/4 inch.
Așezați o bucată de brânză în mijlocul fiecăreia dintre cele 8 torturi. Acoperiți cu chiftelele rămase. Formați tortele în discuri netede. Pudrați ușor tortele pe ambele părți cu făină. (Chiftelele de cartofi pot fi făcute înainte și acoperite și refrigerate cu până la 1 zi înainte de gătit.)
Încălziți o tigaie de 12 inci la foc mediu-mare.
Adăugați 3 linguri de ulei și încălziți până când uleiul începe să fumeze.
Așezați 4 torturi în tigaie. Când auziți că prăjiturile sfârâie, reduceți focul la mediu. Gatiti pana se rumenesc si crocant pe ambele parti, 10 pana la 12 minute in total, intorcand o data. Dacă cartofii absorb tot uleiul, adăugați încă o lingură sau 2 de ulei în tigaie și gătiți restul de 4 torturi.
Într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde, încălziți pesto-ul în cuptorul cu microunde timp de aproximativ 30 de secunde sau până se încălzește. Radeți mozzarella rămasă.
Presărați fiecare tort de cartofi cu mozzarella rasă și puneți-l într-un cuptor de 250 de grade F până când brânza este topită. Puneți pesto deasupra fiecărui tort și serviți imediat.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipasti funcționează foarte bine cu vin spumant și spumant rossimbrox. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Viva Diva Moscato Prosecco cu un rating de 4, 9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
Viva Diva Moscato Prosecco
Buchet floral Elegant, cu note de pâine proaspătă tăiată și piersică în prim plan.