Prăjituri De Cartofi Coapte Cu Condimente Indiene
Prăjiturile de cartofi coapte cu condimente indiene sunt o fără gluten și vegetarian rețetă cu 5 porții. Această garnitură are 227 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Un amestec de semințe de muștar, ulei de canolan, o picătură de piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o nu atât de super scor spoonacular de 34%. Încercați Cartofi Prăjiți Cu Cartofi Dulci La Cuptor Cu Curry Aioli, Prăjituri de pește cu condimente indiene, și Prăjituri de legume condimentate cu năut pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Încălziți 1 linguriță de ulei într-o tigaie mică la foc mediu.
Adăugați semințe de muștar și chimen în tigaie; gatiti 2 minute sau pana cand semintele de mustar apar, amestecand continuu.
Puneți amestecul de condimente și sarea într-un mortar; zdrobiți semințele cu pistil. Pune deoparte.
Strângeți ușor cartoful pentru a îndepărta excesul de umiditate.
Combinați cartofii, amestecul de condimente, pătrunjelul, 2 linguri de ulei, turmericul și ardeii într-un castron mare. Împărțiți amestecul uniform în 10 (1/3 cană) porții; așezați pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit. Aplatizați la grosimea de 1/2 inch.
Coaceți la 400 timp de 16 minute sau până devin aurii. Întoarceți; coaceți încă 5 minute.