Prăjituri De Biscuiți În Stil Sudic
Shortcakes de biscuiți în stil sudic ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 336 calorii, 5g de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Pentru $1.54 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de unt, frișcă, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Plăcintă Cu Mere Biscuiți Shortcakes, Banane Foster Biscuit Shortcakes, și Shortcakes de piersici și afine din sud pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 450 F. Se unge ușor foaia mare de biscuiți cu spray de scurtare sau de gătit. În castron mediu, se amestecă împreună făină și 2 linguri de zahăr. Cu blender de patiserie sau furculiță, tăiați în unt până când amestecul arată ca firimituri grosiere.
Adăugați jumătate și jumătate; amestecați doar până când ingredientele uscate sunt umezite.
Pe suprafața ușor făinată, frământați aluatul până se omogenizează.
Întindeți aluatul la o grosime de 1/2 inch.
Tăiați cu tăietor sau cuțit în forme dorite.
Așezați la aproximativ 1 inch distanță pe foaia de cookie.
Coaceți 9 până la 12 minute sau până se rumenesc.
Se servește cald sau rece.
Într-un castron mic, bateți frișca și 1 lingură de zahăr cu mixerul electric la viteză mare până se formează vârfuri moi. Shortcakes Split; așezați pe farfurii individuale de desert. Umpleți și acoperiți fiecare cu fructe și frișcă. A se păstra la frigider.