Prăjituri cu scorțișoară și melasă pentru Moș Crăciun

Prăjituri cu scorțișoară și melasă pentru Moș Crăciun
Scorțișoară și melasă cookie-uri pentru Mos Craciun ar putea fi doar desert pe care il cautati. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 94 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 36. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 244 ar spune că a lovit locul. Un amestec de sare de mare nerafinată, ouă pășunate, zahăr din trestie nerafinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Melasă scorțișoară Chip Cookie-uri cu scorțișoară burniță, Cookie - uri melasă Chewy ghimpat cu ghimbir, scorțișoară și smochine, și Scorțișoară-Melasă Mere Coapte.

Instrucțiuni

1
Crema de unt și zahăr împreună până la lumină și pufos.Adăugați încet melasa și extractul de vanilie în amestecul de unt și zahăr, bateți până se combină bine.Se amestecă ouăle bătute până se amestecă bine cu melasa, untul și sugar.In un castron separat, amestecați făina încolțită, sarea de mare nerafinată, bicarbonatul de sodiu și scorțișoara împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
Stropi De Portocale Sau Zahăr PortocaliuStropi De Portocale Sau Zahăr Portocaliu
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
4 Căni De Făină De Grâu4 Căni De Făină De Grâu
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Combinați ingredientele umede cu ingredientele uscate și amestecați până se amestecă bine.Refrigerați aluatul timp de cel puțin 1 oră și până la 4 ore.Preîncălziți cuptorul la 350 F. În timp ce cuptorul se preîncălzește, pregătiți toppingul amestecând împreună 2 linguri de zahăr din trestie nerafinat, 1 lingură de sare de mare nerafinată și 1 lingură de scorțișoară măcinată.Formați două linguri de aluat de biscuiți într-o bilă și rotiți bilele în toppingul de scorțișoară, zahăr și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
24 Până La 28 De Bucăți De Lemn Dulce Multicolor, Decojit și Desprins Fiecare)24 Până La 28 De Bucăți De Lemn Dulce Multicolor, Decojit și Desprins Fiecare)
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
3
Așezați bile de aluat pe o piatră de copt preîncălzită, apăsați în jos cu dinții unei furculițe pentru a asigura o răspândire uniformă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
4
Coaceți fursecurile într-un cuptor preîncălzit la 350 litri F timp de aproximativ 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții36
Scor De Sănătate0
Revista