Prăjituri Cu Risotto Cu Ciuperci

Ciuperci Risotto prăjituri ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă servește 4 și costă 1,02 USD pe porție. O porție conține 560 calorii, 15g de proteine, și 27G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați pesmet grosier, risotto de ciuperci, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Încercați Prăjituri Risotto Cu Ciuperci Și Cimbru Cu Roșii Prăjite Și Rucola, Prăjituri cu Risotto de ciuperci umplute cu ficat de rață, verdeață mică și trufe albe, și Risotto ai funghi (Risotto cu ciuperci) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F. -16°ormați risotto răcit în chiftele de 8 (3/4 inci grosime) folosind mâinile ude. Puneți făină, ouă și pesmet în 3 boluri separate de mică adâncime. Înveliți 1 prăjitură cu făină, atingând excesul, apoi oul (lăsând excesul să picure), apoi firimiturile de pâine.
Transferați pe hârtie de ceară. Repetați cu prăjiturile rămase.
Încălziți 3 linguri de ulei într-o tigaie antiaderentă de 12 inci, la foc moderat, până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi saut 4 prăjituri, răsturnând o dată, până se rumenesc, 5 până la 6 minute în total.
Transferați cu o spatulă cu fante într-o tigaie căptușită cu un prosop de hârtie și păstrați-o caldă în cuptor.
Se incalzesc 3 linguri de ulei si saut 4 prajituri ramase in acelasi mod.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Mazzei Fonterutoli Chianti Classico. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 32 de dolari.
![Mazzei Fonterutoli Chianti Classico]()
Mazzei Fonterutoli Chianti Classico
"Multă carne, fructe de pădure și caracter de prune pe nas și palat. Corpolent, cu taninuri catifelate și un finisaj lung și bogat. Stil Decadent care îmi place. Calitate serioasă pentru vintage. Nr Castello în 2002, astfel încât acest lucru a fost actualizat."- Spectator de vinculoare: roșu-purpuriu intens, dar strălucitor și excepțional de concentrat.Buchet: extrem de intens și complex, cu mirosuri de cireșe și zmeură însoțite de nuanțe ușoare prăjite și picante.Aromă: impactul în gură este incisiv, dar moale datorită unei structuri substanțiale de taninuri în care ies în evidență cele moi și bine rotunjite. Aciditatea este fuzionată cu corpul vinului și ajută la transmiterea senzațiilor plăcute de căldură și putere. Vinul are un finisaj lung, neobișnuit pentru un Chianti Classico obișnuit.