Prăjituri Cu Risotto Cu Ciuperci

Prăjituri Cu Risotto Cu Ciuperci
Ciuperci Risotto prăjituri ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă servește 4 și costă 1,02 USD pe porție. O porție conține 560 calorii, 15g de proteine, și 27G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați pesmet grosier, risotto de ciuperci, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Încercați Prăjituri Risotto Cu Ciuperci Și Cimbru Cu Roșii Prăjite Și Rucola, Prăjituri cu Risotto de ciuperci umplute cu ficat de rață, verdeață mică și trufe albe, și Risotto ai funghi (Risotto cu ciuperci) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F. -16°ormați risotto răcit în chiftele de 8 (3/4 inci grosime) folosind mâinile ude. Puneți făină, ouă și pesmet în 3 boluri separate de mică adâncime. Înveliți 1 prăjitură cu făină, atingând excesul, apoi oul (lăsând excesul să picure), apoi firimiturile de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
CuptorCuptor
2
Transferați pe hârtie de ceară. Repetați cu prăjiturile rămase.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
3
Încălziți 3 linguri de ulei într-o tigaie antiaderentă de 12 inci, la foc moderat, până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi saut 4 prăjituri, răsturnând o dată, până se rumenesc, 5 până la 6 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Transferați cu o spatulă cu fante într-o tigaie căptușită cu un prosop de hârtie și păstrați-o caldă în cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
CuptorCuptor
5
Se incalzesc 3 linguri de ulei si saut 4 prajituri ramase in acelasi mod.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Revista