Prăjituri Cu Quinoa Cu Prune

Prăjituri Cu Quinoa Cu Prune
Prăjiturile cu quinoa cu prune sunt un fără gluten, fără lactate și vegetarian desert. Această rețetă servește 6 și costă 1,44 USD pe porție. O porție conține 521 calorii, 10g de proteine, și 31g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 44 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de extract de vanillan, zahăr superfin, quinoa și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Prăjituri Magice Cu Prune De Zahăr, Prăjituri Individuale Rapide Cu Prune Și Afine, și Crisp de prune-rozmarin cu Topping de ovăz-Quinoa.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Folosind o lingură de lemn sau un mixer electric, amestecați ouăle și uleiurile pentru a forma o emulsie netedă (cum ar fi maioneza), apoi adăugați laptele de soia, vanilia și zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
EmulsiiEmulsii
Lapte De SoiaLapte De Soia
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Adăugați ingredientele uscate rămase și continuați să amestecați până când aveți un aluat de frangipan neted și gros (dacă este dens și uscat, adăugați puțin mai mult lapte pentru a slăbi amestecul).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
3
Ungeți 6 forme de desert sau budincă (aproximativ 4 inci în diametru) folosind puțin ulei de semințe de struguri. Acoperiți interiorul matrițelor cu quinoa, apoi răsturnați-le cu susul în jos pentru a îndepărta orice exces.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute MariFrunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute Mari
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
4
Transferați frangipanul într-o pungă de patiserie (conducte) prevăzută cu un vârf simplu (duză) și umpleți matrițele, împărțind amestecul uniform între ele.
5
Așezați 3 jumătăți de prune deasupra frangipanului, apoi așezați formele pe o foaie de copt și coaceți la cuptor pentru 20-25 de minute sau până când prunele arată puțin zbârcite și frangipanul este auriu și se simte ferm la atingere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Scoateți din cuptor și lăsați să stea 10 minute, apoi întoarceți-vă pe o farfurie de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Se servește ușor cald sau la temperatura camerei.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista