Prăjituri Cu Prăjituri Vegane Cu Ciocolată Fără Gluten

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați prăjiturile cu prăjituri vegane cu ciocolată fără Gluten. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 104 calorii. Această rețetă servește 16. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de gumă de xantan, linguriță praf de copt, ulei de măsline foarte gustos și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 30 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Mușcături de aluat de prăjituri cu ciocolată vegană crudă (fără gluten, fără soia), Chocolate Chip Cookie Balls {Vegan, Fără Gluten}, și Prăjitură cu prăjituri cu ciocolată (fără gluten și vegană) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 300 de grade F. tapetați o foaie mare de copt cu hârtie pergament sau un silicon mat.In un bol de amestecare, combinați toate ingredientele uscate și faceți o fântână în centru.
Adăugați uleiul, siropul și vanilia în fântână, apoi amestecați totul împreună pentru a forma un aluat moale.Goliți amestecul pe foaia de copt și formați-l într-un cerc de 8 inci.
Coaceți pe raftul central timp de aproximativ 12-14 minute sau doar până când cookie-urile arată mai puțin strălucitoare și apar setate.
Lăsați să se răcească direct pe foaia de copt. Când sunteți gata să decorați, folosiți un Ridicător de tort pentru a-l pune pe suprafața dvs. de decorare. Acest tort cookie îngheață bine.